MalinaMalina 14.09.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Panowie do jakiego owoca porównalibyście swoje żony, kochanki, koleżanki, dziewczyny, narzeczone? No i oczywiście dlaczego?Ciekawe które owoce są najbardziej smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Panowie do jakiego owoca porównalibyście swoje żony, kochanki, koleżanki, dziewczyny, narzeczone? No i oczywiście dlaczego? Ciekawe które owoce są najbardziej smakowite oj chyba faceci nie kojarza babek z owocami moze z ciachami szybciej - np. taka eklerka , adwokatka, murzynka, babeczka,kremowka,rurka z bita smietaną , kokosanka, ....... oj mozna by bylo wymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hmmm ciekawy temat Muszę pomyśleć Najlepiej jakiś owoc, który się kosztuje powoli, po kawałeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hmmm ciekawy temat Muszę pomyśleć Najlepiej jakiś owoc, który się kosztuje powoli, po kawałeczku kiwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hmmm ciekawy temat Muszę pomyśleć Najlepiej jakiś owoc, który się kosztuje powoli, po kawałeczku kiwi? nieeeeeeeeeeeee małe kiwi można połknąc na raz Chociaż to obieranie ze skórki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hmmm ciekawy temat Muszę pomyśleć Najlepiej jakiś owoc, który się kosztuje powoli, po kawałeczku kiwi? nieeeeeeeeeeeee małe kiwi można połknąc na raz Chociaż to obieranie ze skórki..... dorodny arbuz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hmmm ciekawy temat Muszę pomyśleć Najlepiej jakiś owoc, który się kosztuje powoli, po kawałeczku kiwi? nieeeeeeeeeeeee małe kiwi można połknąc na raz Chociaż to obieranie ze skórki..... dorodny arbuz? O to już lepiej Trzeba się najpierw namęczyć z wyciąganiem pestek zanim się skosztuje Ale trud sie opłaca...jest takie słodziutkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hmmm ciekawy temat Muszę pomyśleć Najlepiej jakiś owoc, który się kosztuje powoli, po kawałeczku kiwi? nieeeeeeeeeeeee małe kiwi można połknąc na raz Chociaż to obieranie ze skórki..... dorodny arbuz? Hmmm arbuz obierany ze skórki to już szybciej pomarańczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Panowie do jakiego owoca porównalibyście swoje żony, kochanki, koleżanki, dziewczyny, narzeczone? No i oczywiście dlaczego? Ciekawe które owoce są najbardziej smakowite oj chyba faceci nie kojarza babek z owocami moze z ciachami szybciej - np. taka eklerka , adwokatka, murzynka, babeczka,kremowka,rurka z bita smietaną , kokosanka, ....... oj mozna by bylo wymieniac Być może ze z ciasteczkiem taki do schrupania, a jakby ciasteczek nie było to ciekawe z którym owocem i dlaczego. Panowie noooo ruszyc mózgownice troszkę i pokażcie ze macie wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 14.09.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Kazdy bedzie miał z pewnoscia inne skojarzenia do porównań Jak tam raczej poszczególne "cześci" kojarze z owockami niż cały "obiekt" choć może do całości gruszeczka by pasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A owoce morza też mogą być???? Jeżeli tak to ja jestem za ostrygami. Są bogatym źródłem cynku , przez co cieszą się opinią silnego afrodyzjaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Kazdy bedzie miał z pewnoscia inne skojarzenia do porównań Jak tam raczej poszczególne "cześci" kojarze z owockami niż cały "obiekt" choć może do całości gruszeczka by pasowało... Gruszeczki są słodziutkie i mają takie rubensowskie kształty. Takie kobiety lubisz rozumiem, ale czy taka jest Twoja żona, dziewczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 nie wiem dlaczego, ale przeczytałem tutuł jako OWCE kontra kobiety i śmieje się jeszcze teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 14.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Kazdy bedzie miał z pewnoscia inne skojarzenia do porównań Jak tam raczej poszczególne "cześci" kojarze z owockami niż cały "obiekt" choć może do całości gruszeczka by pasowało... Gruszeczki są słodziutkie i mają takie rubensowskie kształty. Takie kobiety lubisz rozumiem, ale czy taka jest Twoja żona, dziewczyna? Ja nie mam zbytnio rozwinietej owoco-wyobrazni ale wy wszystkie od tyłu na siedząco to takie słodkie gruszaczki jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Najlepiej jakiś owoc, który się kosztuje powoli, po kawałeczku ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a dlaczego nie cytrynki? skutecznie gaszą pragnienie, ale tez potrafia zakwasic na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wielka micha wstretnej rozgotowanej brukselki ?? strasznie powoli się konsumuje ...aż oczy wychodzą na wierzch ... Jak dla mnie brukselki to warzywka ale niech Ci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 nie wiem dlaczego, ale przeczytałem tutuł jako OWCE kontra kobiety i śmieje się jeszcze teraz Może Twoja kobieta jest jak owca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 nie wiem dlaczego, ale przeczytałem tutuł jako OWCE kontra kobiety i śmieje się jeszcze teraz taka potulna jak taka owieczka? A Ty jesteś jej pasterzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.09.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Żony to truskawkiKochanki dzika różaKoleżanki jarzębinaMłode dziewczyny to jeżynya narzeczona to malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts