Rafal_G-ce 15.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Malinka nie fikaj, bo w Ryniku bywam czesto, a wtedy ............. wycisne wszystkie soki.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Malinka nie fikaj, bo w Ryniku bywam czesto, a wtedy ............. wycisne wszystkie soki.......... He he he brzmi zachęcająco, a co Ty porabiasz w Rybniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Malinka nie fikaj, bo w Ryniku bywam czesto, a wtedy ............. wycisne wszystkie soki.......... A po drugie to chyba niezła ze mnie koza skoro tak fikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Malinka nie fikaj, bo w Ryniku bywam czesto, a wtedy ............. wycisne wszystkie soki.......... He he he brzmi zachęcająco, a co Ty porabiasz w Rybniku?? Mam blisko to bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Malinka nie fikaj, bo w Ryniku bywam czesto, a wtedy ............. wycisne wszystkie soki.......... A po drugie to chyba niezła ze mnie koza skoro tak fikam Widocznie, ale jeszcze nie sprawdzałem PS To mój 500 post na forum, kto mi coś postawi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 http://www.wina-swiata.sklep.pl/online/images/zdjecia220606_031.jpg mowisz masz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no, no Kolega sie postarał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Malinka nie fikaj, bo w Ryniku bywam czesto, a wtedy ............. wycisne wszystkie soki.......... A po drugie to chyba niezła ze mnie koza skoro tak fikam Widocznie, ale jeszcze nie sprawdzałem PS To mój 500 post na forum, kto mi coś postawi ? Postawi ......... bez skojarzeń kielichy w górę i znowu z Pawsonem mamy imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Widocznie, ale jeszcze nie sprawdzałem Jeszcze?? Można to odebrać jak propozycję?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 to ja spadam ... nie będę Wam przeszkadzzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Malinka nie fikaj, bo w Ryniku bywam czesto, a wtedy ............. wycisne wszystkie soki.......... Kurcze ja tu komplementami a okazuje się ze faceci nie są łasi na komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ooo, dziziiis, jakis harlekin będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Widocznie, ale jeszcze nie sprawdzałem Jeszcze?? Można to odebrać jak propozycję?? I tylko jako propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ooo, dziziiis, jakis harlekin będzie myslisz ze z tego cos będzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Malinka nie fikaj, bo w Ryniku bywam czesto, a wtedy ............. wycisne wszystkie soki.......... Kurcze ja tu komplementami a okazuje się ze faceci nie są łasi na komplementy Nie napisałem w jaki sposób wycisne te soki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Malinka nie fikaj, bo w Ryniku bywam czesto, a wtedy ............. wycisne wszystkie soki.......... Kurcze ja tu komplementami a okazuje się ze faceci nie są łasi na komplementy Nie napisałem w jaki sposób wycisne te soki To napisz bo może się źle kojarzyć .... i xle można odebrać, i można zrobić komuś kuku a potem to będa tylko łzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ooo, dziziiis, jakis harlekin będzie myslisz ze z tego cos będzie ?? bedzie nie będzie, ale nie wiem, czy nie powinni się umówić na czacie. I tam z siebie ciuchy zdzierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ooo, dziziiis, jakis harlekin będzie myslisz ze z tego cos będzie ?? bedzie nie będzie, ale nie wiem, czy nie powinni się umówić na czacie. I tam z siebie ciuchy zdzierać jak na razie wszytski ciuchy mam na miejscu i tak pozostanie, ma kto ze mnie zdzierać ciuchy i nie potrzeb do t ego czatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ooo, dziziiis, jakis harlekin będzie myslisz ze z tego cos będzie ?? bedzie nie będzie, ale nie wiem, czy nie powinni się umówić na czacie. I tam z siebie ciuchy zdzierać Rafał G-ce widzisz i tak się rodzą plotki kazdy sobie coś dopowie inaczej skojarzy i plotka w 10-ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts