MalinaMalina 15.09.2006 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No ba a może im troszkę żal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No ba a może im troszkę żal? troszke cholernie żal ... ale co zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No ba a może im troszkę żal? troszke cholernie żal ... ale co zrobić ... dołączyć się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No ba a może im troszkę żal? troszke cholernie żal ... ale co zrobić ... dołączyć się ?? No proszę i trójkącik gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No ba a może im troszkę żal? troszke cholernie żal ... ale co zrobić ... dołączyć się ?? No proszę i trójkącik gotowy Maxtorka a Ty też tylko o jednym? Dołączyć siędo dyskusji o kozach też możesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ładnie Maxi śledzisz mnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ładnie Maxi śledzisz mnie, Może jest spod znaku ryb skoro śledzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ładnie Maxi śledzisz mnie, Może jest spod znaku ryb skoro śledzi ... może, ale dziabnąć też potrafi więc może skorpion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ładnie Maxi śledzisz mnie, Może jest spod znaku ryb skoro śledzi ... może, ale dziabnąć też potrafi więc może skorpion... Teraz to już tylko kameleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ładnie Maxi śledzisz mnie, Może jest spod znaku ryb skoro śledzi ... może, ale dziabnąć też potrafi więc może skorpion... Dziabnąć ? Przecież ja to chodząca dobroć jestem , przyjaźnie nastawiona do świata i ludzi ( no chyba ktoś sobie nagrabi , ale to naprawdę musi się baaardzo postarać ) A w kwestii Zodiaku - Rybka się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ładnie Maxi śledzisz mnie, Może jest spod znaku ryb skoro śledzi ... może, ale dziabnąć też potrafi więc może skorpion... Dziabnąć ? Przecież ja to chodząca dobroć jestem , przyjaźnie nastawiona do świata i ludzi ( no chyba ktoś sobie nagrabi , ale to naprawdę musi się baaardzo postarać ) A w kwestii Zodiaku - Rybka się kłania tia ... chyba Ryba-Piła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A w kwestii Zodiaku - Rybka się kłania Hi hi hi czyli trafiłam w 10-ke. Ten śledź Pawsona dał mi dużo do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ładnie Maxi śledzisz mnie, Może jest spod znaku ryb skoro śledzi ... może, ale dziabnąć też potrafi więc może skorpion... Dziabnąć ? Przecież ja to chodząca dobroć jestem , przyjaźnie nastawiona do świata i ludzi ( no chyba ktoś sobie nagrabi , ale to naprawdę musi się baaardzo postarać ) A w kwestii Zodiaku - Rybka się kłania tia ... chyba Ryba-Piła Oj niedobry , niedobry A co z tym śledziem Pawsona , mam nadzieję że go nie zgubił Bo będą kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.09.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Dzisiejszego poranka moja zona to aronia. (bo kaktusy i wilcze jagody sie chyba nie zaliczaja do owocow...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Oj niedobry , niedobry A co z tym śledziem Pawsona , mam nadzieję że go nie zgubił Bo będą kłopoty Ja jestem Panna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Oj niedobry , niedobry A co z tym śledziem Pawsona , mam nadzieję że go nie zgubił Bo będą kłopoty Ja jestem Panna Jak mój synuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Oj niedobry , niedobry A co z tym śledziem Pawsona , mam nadzieję że go nie zgubił Bo będą kłopoty Ja jestem Panna Jak mój synuś znaczy sie suer gościu ci rośnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Oj niedobry , niedobry A co z tym śledziem Pawsona , mam nadzieję że go nie zgubił Bo będą kłopoty Ja jestem Panna Jak mój synuś znaczy sie suer gościu ci rośnie ... Się rozumie Po mamusi tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no wiesz ... myślę że po tatusiu też coś ma .... ile ma lat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Oj niedobry , niedobry A co z tym śledziem Pawsona , mam nadzieję że go nie zgubił Bo będą kłopoty Ja jestem Panna :D a spod jakiego jesteś znaku zodiaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts