Pawson 15.09.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Oj niedobry , niedobry A co z tym śledziem Pawsona , mam nadzieję że go nie zgubił Bo będą kłopoty Ja jestem Panna :D a spod jakiego jesteś znaku zodiaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A cos rozdają za podanie znaku zodiaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A cos rozdają za podanie znaku zodiaku? chłopcom scyzoryk a dziewczynkom zestaw mała kucharka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A cos rozdają za podanie znaku zodiaku? chłopcom scyzoryk a dziewczynkom zestaw mała kucharka Ha , ha , ha Chłopcom scyzoryk a dziewczynkom instrukcję obsługi do niego , co by chłopcom objaśniły jak to działa bo biedactwa by sobie jeszcze krzywdę zrobiły A moja Panna to już prawie Piękny Dwudziestoletni ( brawo Paws , bardzo dżentelmeńskie pytanie kobiety o wiek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A cos rozdają za podanie znaku zodiaku? chłopcom scyzoryk a dziewczynkom zestaw mała kucharka Ha , ha , ha Chłopcom scyzoryk a dziewczynkom instrukcję obsługi do niego , co by chłopcom objaśniły jak to działa bo biedactwa by sobie jeszcze krzywdę zrobiły A moja Panna to już prawie Piękny Dwudziestoletni aaa to moze sobie spiewac moja ulubiona piosenka - ja mam dwadziescia lat, ty masz 20 lat, przed nami 7 niebo .... Moje rybki mają 5,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ( brawo Paws , bardzo dżentelmeńskie pytanie kobiety o wiek ) a gdzie ono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ( brawo Paws , bardzo dżentelmeńskie pytanie kobiety o wiek ) a gdzie ono? Pytanie było o wiek synusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A cos rozdają za podanie znaku zodiaku? chłopcom scyzoryk a dziewczynkom zestaw mała kucharka Ha , ha , ha Chłopcom scyzoryk a dziewczynkom instrukcję obsługi do niego , co by chłopcom objaśniły jak to działa bo biedactwa by sobie jeszcze krzywdę zrobiły A moja Panna to już prawie Piękny Dwudziestoletni aaa to moze sobie spiewac moja ulubiona piosenka - ja mam dwadziescia lat, ty masz 20 lat, przed nami 7 niebo .... Moje rybki mają 5,5 A masz rybki Rybki czy rybki kochane dzieciaczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 a o wiek synusia - a to juz czaje cwaniaczek hehe Mam rybki Rybki ( sztuk jedną) ale za to kochaną bardzo a rybki w akwarium moja Rybka tez ma i wielkiego psa , strach bac sie z nim bawic normalnie ( z tym psem oczywista) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A cos rozdają za podanie znaku zodiaku? chłopcom scyzoryk a dziewczynkom zestaw mała kucharka Ha , ha , ha Chłopcom scyzoryk a dziewczynkom instrukcję obsługi do niego , co by chłopcom objaśniły jak to działa bo biedactwa by sobie jeszcze krzywdę zrobiły A moja Panna to już prawie Piękny Dwudziestoletni ( brawo Paws , bardzo dżentelmeńskie pytanie kobiety o wiek ) niespecjalnie siakoś tak myślałem że to taki malusi teletubiś a to juz kawał chłopa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Moja córa dzisiaj kończy 11-cie (ale m-cy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A cos rozdają za podanie znaku zodiaku? chłopcom scyzoryk a dziewczynkom zestaw mała kucharka Ha , ha , ha Chłopcom scyzoryk a dziewczynkom instrukcję obsługi do niego , co by chłopcom objaśniły jak to działa bo biedactwa by sobie jeszcze krzywdę zrobiły A moja Panna to już prawie Piękny Dwudziestoletni ( brawo Paws , bardzo dżentelmeńskie pytanie kobiety o wiek ) niespecjalnie siakoś tak myślałem że to taki malusi teletubiś a to juz kawał chłopa ... teletubisie to juz dawno z mody wyszly wiesz? teraz sa Atomówki i Teen Titans ( Młodzi Tytani) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A cos rozdają za podanie znaku zodiaku? chłopcom scyzoryk a dziewczynkom zestaw mała kucharka Ha , ha , ha Chłopcom scyzoryk a dziewczynkom instrukcję obsługi do niego , co by chłopcom objaśniły jak to działa bo biedactwa by sobie jeszcze krzywdę zrobiły A moja Panna to już prawie Piękny Dwudziestoletni ( brawo Paws , bardzo dżentelmeńskie pytanie kobiety o wiek ) niespecjalnie siakoś tak myślałem że to taki malusi teletubiś a to juz kawał chłopa ... Za teletubisia to ja robię , może dlatego Ci się tak skojarzyło No kawał , kawał . I jak to szybko zleciało Agnieszko , Rybki już takie są Paws , no to co Ty tu jeszcze robisz , szykuj imprezkę I przygotowuj się psychicznie na roczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Paws , no to co Ty tu jeszcze robisz , szykuj imprezkę I przygotowuj się psychicznie na roczek ciekawe co wezmie 1-sze , ksiazke, kase, rozaniec czy kieliszek Moj syncio wzial rozaniec i wlozyl do kieliszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Za moich czasów ( wczesnomatczynych oczywiście ) były żółwie Ninja i Transformers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 impreze jak wróce z pracy, budowy, zakupów to będzie rodzinne mycie i spać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Paws , no to co Ty tu jeszcze robisz , szykuj imprezkę I przygotowuj się psychicznie na roczek ciekawe co wezmie 1-sze , ksiazke, kase, rozaniec czy kieliszek Moj syncio wzial rozaniec i wlozyl do kieliszka Znaczy na księdza pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Paws , no to co Ty tu jeszcze robisz , szykuj imprezkę I przygotowuj się psychicznie na roczek ciekawe co wezmie 1-sze , ksiazke, kase, rozaniec czy kieliszek Moj syncio wzial rozaniec i wlozyl do kieliszka Znaczy na księdza pójdzie bez kasy ?? troche to podejrzane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Paws , no to co Ty tu jeszcze robisz , szykuj imprezkę I przygotowuj się psychicznie na roczek ciekawe co wezmie 1-sze , ksiazke, kase, rozaniec czy kieliszek Moj syncio wzial rozaniec i wlozyl do kieliszka Znaczy na księdza pójdzie hm hm, zagladajacego do kieliszka? No nie wiem , nie wiem, narazie mowi ze kucharzem bedzie To i tak dobrze moj tato jak byl w jego wieku to chcial byc smieciarzem albo panem rozwozącym węgiel ( bo fajnymi brykami jezdzili) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Paws , no to co Ty tu jeszcze robisz , szykuj imprezkę I przygotowuj się psychicznie na roczek ciekawe co wezmie 1-sze , ksiazke, kase, rozaniec czy kieliszek Moj syncio wzial rozaniec i wlozyl do kieliszka Znaczy na księdza pójdzie bez kasy ?? troche to podejrzane ... Kasa przyjdzie z czasem Spadam bo robota na mnie oczekuje Miłego łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts