Pawson 15.09.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 czesc Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Paws , no to co Ty tu jeszcze robisz , szykuj imprezkę I przygotowuj się psychicznie na roczek ciekawe co wezmie 1-sze , ksiazke, kase, rozaniec czy kieliszek Moj syncio wzial rozaniec i wlozyl do kieliszka Znaczy na księdza pójdzie bez kasy ?? troche to podejrzane ... Facet złapał złota rybkę, jak zwykle ta ma dla niego trzy zyczenia, ale facet mówi że nic nie chce. - dam ci najlepszą brykę w mieście - eeee mam taką - dam ci najlepszą chatę w miescie - tez juz mam - dam ci inną dziewczyne na każdy dzień miesiąca - myślisz że księdzu tak wypada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Paws , no to co Ty tu jeszcze robisz , szykuj imprezkę I przygotowuj się psychicznie na roczek ciekawe co wezmie 1-sze , ksiazke, kase, rozaniec czy kieliszek Moj syncio wzial rozaniec i wlozyl do kieliszka Znaczy na księdza pójdzie bez kasy ?? troche to podejrzane ... Facet złapał złota rybkę, jak zwykle ta ma dla niego trzy zyczenia, ale facet mówi że nic nie chce. - dam ci najlepszą brykę w mieście - eeee mam taką - dam ci najlepszą chatę w miescie - tez juz mam - dam ci inną dziewczyne na każdy dzień miesiąca - myślisz że księdzu tak wypada? Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts