Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Małżeństwo z rozsądku

smartcat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ogłoś casting na forum. :wink: :lol:

:lol: watpie by sie chetni znalezli :lol: :lol: :lol:

ja biore Cię taką jaka jesteś .......bo jesteś naturalna i jestes soba.

nie jako rzecz(nawet tak nie myśl) ale jako wartościowa osobowosć.Castingu Ci nie potrzeba.

oj żmijko ,żmijko :wink:

Znowu Gosi kopara opadnie. :lol: :wink:

to zielona ma na imie Gosia??? :D :D :D

czy po prostu wykazujesz sie znakomitą pamiecia i cytujesz mnie przypominając mi dawne czasy?

linijek jest dosyc pisz jak sumienie dyktuje i nie przytaczaj mi tego o czym staram sie zapomniec.To takie troszku prosta..... :evil: :evil:

Ogłoś casting na forum. :wink: :lol:

:lol: watpie by sie chetni znalezli :lol: :lol: :lol:

ja biore Cię taką jaka jesteś .......bo jesteś naturalna i jestes soba.

nie jako rzecz(nawet tak nie myśl) ale jako wartościowa osobowosć.Castingu Ci nie potrzeba.

oj żmijko ,żmijko :wink:

Znowu Gosi kopara opadnie. :lol: :wink:

stawiam bardziej na to ze raczej Gosia wezmie cos porecznego acz ciezkiego i przydzwoni zielonej w łeb :wink: :wink: :wink:

A mi się wydaje,ze miłość w małżeństwie to jest właśnie wybór rozumu. Nikt mi nie powie, że po latach małżeństwa czuje to samo co czułdo swojego(swojej) lubego na pierwszych randkach. to jest coś bardziej dojrzaego, mniej ulotnego. Miłość to decyzja o tym, że będę z tą samą osobą do końca naszych dni. A te wspaniałe chwile motylków to tylko chemia. Organizm może wydzielać endorfiny w ograniczonym zakresie, bo inaczej tak kochając, to po kilku latach musielibyśny umrzeć z przedawkowania owych endorfin na zawał serca :D .