rrmi 17.09.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ogłoś casting na forum. watpie by sie chetni znalezli Moze sie jaki ...ulituje ps.lubilam tego Twojego Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.09.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ogłoś casting na forum. watpie by sie chetni znalezli Moze sie jaki ...ulituje ps.lubilam tego Twojego Y no ja tez ... palił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ogłoś casting na forum. watpie by sie chetni znalezli ja biore Cię taką jaka jesteś .......bo jesteś naturalna i jestes soba. nie jako rzecz(nawet tak nie myśl) ale jako wartościowa osobowosć.Castingu Ci nie potrzeba. oj żmijko ,żmijko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 17.09.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ogłoś casting na forum. watpie by sie chetni znalezli ja biore Cię taką jaka jesteś .......bo jesteś naturalna i jestes soba. nie jako rzecz(nawet tak nie myśl) ale jako wartościowa osobowosć.Castingu Ci nie potrzeba. oj żmijko ,żmijko Znowu Gosi kopara opadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 17.09.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ogłoś casting na forum. watpie by sie chetni znalezli Widzisz - jeszcze nie ogłosiłaś castingu a już się chętni zgłaszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ogłoś casting na forum. watpie by sie chetni znalezli ja biore Cię taką jaka jesteś .......bo jesteś naturalna i jestes soba. nie jako rzecz(nawet tak nie myśl) ale jako wartościowa osobowosć.Castingu Ci nie potrzeba. oj żmijko ,żmijko Znowu Gosi kopara opadnie. to zielona ma na imie Gosia??? czy po prostu wykazujesz sie znakomitą pamiecia i cytujesz mnie przypominając mi dawne czasy? linijek jest dosyc pisz jak sumienie dyktuje i nie przytaczaj mi tego o czym staram sie zapomniec.To takie troszku prosta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 17.09.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 .....nie przytaczaj mi tego o czym staram sie zapomniec. Przepraszam - nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ps.lubilam tego Twojego Y oj wiem... , ja go tam caly czas bardzo lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ogłoś casting na forum. watpie by sie chetni znalezli ja biore Cię taką jaka jesteś .......bo jesteś naturalna i jestes soba. nie jako rzecz(nawet tak nie myśl) ale jako wartościowa osobowosć.Castingu Ci nie potrzeba. oj żmijko ,żmijko Znowu Gosi kopara opadnie. stawiam bardziej na to ze raczej Gosia wezmie cos porecznego acz ciezkiego i przydzwoni zielonej w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 stawiam bardziej na to ze raczej Gosia wezmie cos porecznego acz ciezkiego i przydzwoni zielonej w łeb a za co?biez psieszadyzmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 to nie Gosia,to P.....a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 to nie Gosia, to P.....a mam sie domyślać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 18.09.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 A mi się wydaje,ze miłość w małżeństwie to jest właśnie wybór rozumu. Nikt mi nie powie, że po latach małżeństwa czuje to samo co czułdo swojego(swojej) lubego na pierwszych randkach. to jest coś bardziej dojrzaego, mniej ulotnego. Miłość to decyzja o tym, że będę z tą samą osobą do końca naszych dni. A te wspaniałe chwile motylków to tylko chemia. Organizm może wydzielać endorfiny w ograniczonym zakresie, bo inaczej tak kochając, to po kilku latach musielibyśny umrzeć z przedawkowania owych endorfin na zawał serca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.09.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 to nie Gosia, to P.....a mam sie domyślać? Pupa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 to nie Gosia, to P.....a mam sie domyślać? Pupa?? nieeee..... nie mam tak na imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Paulina ??? przecież moze się nazywać ?? No nie ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Paulina ??? przecież moze się nazywać ?? No nie ??? Sebo8877 Noooo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 18.09.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 to nie Gosia, to P.....a mam sie domyślać? Pupa?? nieeee..... nie mam tak na imie Przecież wiem (Kto jak kto, ale ja nie mogłam zapomniec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 wieeem ja tylko innych informowalam teraz to rozne imiona sa nadawane - np. moja kolezanka (8 mies ciazy) zadala mi pytanie co sadze o imieniu meskim brzmiacym.... Sozont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.09.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 .. Sozont o jezu ... wez jej to wyperswaduj jakos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts