Jarek1719499149 05.04.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Mam problem, niedlugo wprowadzams się do nowo wybudowanego mieszkania i chcem na podlogi polożyć deski i niechciałbym być uciążliwy dla sąsiada z dołu (żeby nie słyszał każdego mojego kroku). Więc jaką mam zastosować izolację?? Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.04.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Powinno się ułożyć podkładki np z gumy pod legary a pomiędzy wełnę mineralną.Najlepiej sięgnij do Muratora 6/2002 tam jest o podłodze drewnianej i jej układaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 16.04.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 poszukaj tu na forum - ten temat był już poruszany... podaj jeszcze jak grubą masz teraz podłogę (ile masz miejsca pomiędzy dechami a wylewką) - bo od tego będzie też zależało co możesz tam dać... w którymś r jak remont układano także izolację pod podłoga na poddaszu...poszukaj snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J.A. 17.04.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Zainteresuj się systemem Fermacell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 17.04.2003 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Pod legary można dać podkładki z filcu, bądź pianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts