Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nie cierpie sie przeprowadzac

madd

Recommended Posts

Wynosic te wszystkie bety, ktore nie wiedomo gdzie maja lezec w nowym domu itp.

Jakoś sie pomieścisz. Pewnie dom ma ponad 23 metry.

Swoją drogą baniak na wino w tak małym mieszkanku to naprawdę coś!

Dom ma 133 to pewnie i baniakow sie wiecej zmiesci. A ten jeden stal pod stolikiem na nozce. Wino pyszne bylo...

Spakowalam ksiazki i pierdoly. Boze, ile tego jest...

Przeprowadzałem się w grudniu 2005 r. do domu z 83 m mieszkania.

Przeprowadzkę przeprowadziła wynajęta firma. Wielki samochód i 10 chłopa. Było miło, szybko, bez strat. Wnoszenie mebli do domu odbywało się tak szybko, że trudno było nadążyć ze wskazywaniem gdzie co ma stać. Koszt chyba ok. 1200 zł.

Przeprowadzałem się w grudniu 2005 r. do domu z 83 m mieszkania.

Przeprowadzkę przeprowadziła wynajęta firma. Wielki samochód i 10 chłopa. Było miło, szybko, bez strat. Wnoszenie mebli do domu odbywało się tak szybko, że trudno było nadążyć ze wskazywaniem gdzie co ma stać. Koszt chyba ok. 1200 zł.

Ostanienie 1200 to ja mam odlozone na elektryka, niestety.

Jestem gola i weseola, ale za to mam dach nad glowa!!!! I nikt mnie nie ruszy, no chyba, ze bank...

Uwielbiam się przeprowadzać! Średnio co cztery lata zmieniam lokum i bardzo to lubię. Zawsze się dziwię co tam w tych szafach się znajduje odkładane na później ( fajne kawałki drutu, pęknięta ramka, którą kiedyś się sklei i tym podobne same potrzebne rzeczy). Zawsze czuję się lżejsza o ładnych parę "ton". :D