JoShi 18.09.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale dzisiaj juz zabral jedna rzecz do nowego domku ? mianowicie baniak na wino... Wiadomo. Najwazniejsza rzecz w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 19.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 A ja ci na priv wiadomosc napisalam o mojej nowej zdobyczy... Przykro mi ale nic na priv do mnie nie doszło.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Madd Zacisnij zęby i do roboty. za rok jak my teraz bedziesz wspominac. Tu nie było lustra, tam mebli w łazience, tu rzeczy w workach przez 4 miesiące it. ( A twój wie co robi - z tym terminem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.09.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Wynosic te wszystkie bety, ktore nie wiedomo gdzie maja lezec w nowym domu itp. Jakoś sie pomieścisz. Pewnie dom ma ponad 23 metry. Swoją drogą baniak na wino w tak małym mieszkanku to naprawdę coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.09.2006 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Wynosic te wszystkie bety, ktore nie wiedomo gdzie maja lezec w nowym domu itp. Jakoś sie pomieścisz. Pewnie dom ma ponad 23 metry. Swoją drogą baniak na wino w tak małym mieszkanku to naprawdę coś! Dom ma 133 to pewnie i baniakow sie wiecej zmiesci. A ten jeden stal pod stolikiem na nozce. Wino pyszne bylo... Spakowalam ksiazki i pierdoly. Boze, ile tego jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 19.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Przeprowadzałem się w grudniu 2005 r. do domu z 83 m mieszkania.Przeprowadzkę przeprowadziła wynajęta firma. Wielki samochód i 10 chłopa. Było miło, szybko, bez strat. Wnoszenie mebli do domu odbywało się tak szybko, że trudno było nadążyć ze wskazywaniem gdzie co ma stać. Koszt chyba ok. 1200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.09.2006 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Przeprowadzałem się w grudniu 2005 r. do domu z 83 m mieszkania. Przeprowadzkę przeprowadziła wynajęta firma. Wielki samochód i 10 chłopa. Było miło, szybko, bez strat. Wnoszenie mebli do domu odbywało się tak szybko, że trudno było nadążyć ze wskazywaniem gdzie co ma stać. Koszt chyba ok. 1200 zł. Ostanienie 1200 to ja mam odlozone na elektryka, niestety. Jestem gola i weseola, ale za to mam dach nad glowa!!!! I nikt mnie nie ruszy, no chyba, ze bank... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.09.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ja płaciłem ok.400-500 zł w Krakowie. Zwłaszcza meble i kartony z książkami to ... Zwłaszcza,ze mieszkaliśmy na 3 piętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 19.09.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ja płaciłem ok.400-500 zł w Krakowie. Zwłaszcza meble i kartony z książkami to ... Zwłaszcza,ze mieszkaliśmy na 3 piętrze. my 3 lata temu zapłaciliśmy jakieś 300-również w krakowie. było sprawnie czysto szybko, a nawet bardzo szybko. bardzo polecam firmy przeprowadzkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila2004 24.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Uwielbiam się przeprowadzać! Średnio co cztery lata zmieniam lokum i bardzo to lubię. Zawsze się dziwię co tam w tych szafach się znajduje odkładane na później ( fajne kawałki drutu, pęknięta ramka, którą kiedyś się sklei i tym podobne same potrzebne rzeczy). Zawsze czuję się lżejsza o ładnych parę "ton". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.09.2006 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Przeprowadzilam sie!!! Nie taki diabel straszny. Dziekuje wszystkim za slowa otuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts