joogjan 05.04.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Wewnątrz fundamentu wysypałem warstwę pospółki ok. 20 cm na etapie stanu zero.W tej chwili jest stan surowy otwarty.Hydraulicy wykonali instalacje kanalizacyjną i troche tę pospółke (uprzednio ubitą)rozkopali.Muszę miejsca rozkopane ponownie ubijać czy wylewać ,,chudziaka''od zaraz.Jaka grubość chudego betonu?? joogjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzys1 05.04.2003 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Wyrównaj wszystko i lej chudziaka. Ja tak zrobiłem i trzyma sie, nie pęka. Wszędzie piszą że chudziaka robi sie 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joogjan 05.04.2003 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Dzieki za podpowiedz.Pozostała pospółka jest dobrze ubita, więc w miejscach przebiegania rur kanalizacyjnych myślę ,że nie siądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts