maksiu 05.04.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Chciałbym się dowiedziec co teoretycznie moze mi grozic jesli zaczne prace budowlane przed uplywem owych 7 dni, np. w poniedzialek skladam zawiadomienie o rozpoczeciu, teoretycznie powinienem poczekac 7 dni i dopiero zaczac, ale np, gdybym zaczal juz w srode po tym poniedzialki kiedy zlozylem zawiadomienie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 05.04.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Teoretycznie to Inspektor Nadzoru Budowlanego może Ci wstrzymać budowęi jakiś mandacik (max 500 PLN). Ale to bardzo rzadko się zdarza. Musiałby ktoś na Ciebie nakapować.Pozdrowionka Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM1719499045 07.04.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 A ja jestem ciekaw, czy możliwe jest zgloszenie rozpoczęcia robót jeszcze podczas trwania okresu od wydania pozwolenia na budowę do jej uprawomocnienia, tak żeby rozpocząć prace tuż po uprawomocnieniu się wydanej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 07.04.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Zgłoszenie o rozpoczęciu prac bud. nie powinno zostać przyjęte przed upływem terminu. Tzn. Urząd nie powinien zarejestrować dziennika budowy. Natomiast sam fakt złożenia dokumentów nie ma istotnego znaczenia, o ile termin rozpoczęcia prac bud. nie rozpoczęcia mieści się poza terminem wniesienia odwołania.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts