Magdalena Kulig 15.09.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Sprzedam kabinę prysznicową DUSCHOLUX. Kabina jest nowa, fabrycznie zapakowana, narożna, kwadratowa, szklane drzwi w satynowym profilu, 90cmx90cm, na życzenie mogę przesłać zdjęcie, tu niestety nie mogę go zamieścić.Kabinę kupiłam kilka tygodni przed remontem mojej łazienki (ulga); niestety po zaprojektowaniu łazienki, okazało się że będą mi potrzebne drzwi a nie kabina. Obecnie kabina zajmuje mi sporo miejsca w pokoju i bardzo mi zależy na szybkiej odsprzedaży. Cena wywoławcza: 1500,00, ale nie wykluczam negocjacji.Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu ze mną.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena Kulig 13.11.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ogłoszenie nadal aktualne. Ponieważ bardzo mi zależy na pozbyciu się zalegającego "mebelka" może kogoś skusi wspaniała promocja cenowa... Proponuję obniżenie ceny do 1100,00 PLN dla kogoś kto zdecyduje się nabyć kabinę do końca listopada Pozdrawiam wszystkich, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena Kulig 28.11.2006 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Zostały jeszcze trzy dni do końca listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dstrupie 06.02.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 WitamMoże jeszcze aktualne? jestem zainteresowany.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena Kulig 06.02.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam, może jeszcze przez chwilę tak, tzn. mam jeszcze jedną bardzo zainteresowaną osobę, tak na 98%, ale jeszcze nie podjęła ostatecznej decyzji, więc póki co, jest aktualne.Podtrzymuję cenę: 1100,00. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dstrupie 06.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Można jakiś kontakt tel może być na prvPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts