Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GALA: sofy, narożniki, komplety wypoczynkowe - opinie, modele

lagerfeld

Recommended Posts

• Odpowiedzi 137
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam. Ja posiadam narożnik Stena wraz z fotelem.

Niestety na temat użytkowania niedużo mogę powiedzieć bo w domu mieszkamy od 3 tygodni (nareszcie :D ).

Narożnik wygląda na porządny, nie widać jakichkolwiek wad i niedoróbek, a cena w porównaniu z Kler-em znacznie niższa. Do tego wszystkiego sprzedawca ok. i była możliwość negocjacji ceny.

• 2 weeks później...
http://www.galameble.pl/. Są naprawde dobrzy jesli chodzi o tapicerkę, stolarka nie mam pojęcia, fakt że dzierżawią od mojej rodziny dość dużą powierzchnię produkcyjną : ), ale mimo to nie polecil bym ich gdyby roboli hałę, a jeśli ktoś bedzie chciał meble ogrodowe zapraszam do mnie ; )

Za kilka dni minie rok jak mój mąż oszalał i zamówiliśmy narożnik z gali italia.Na początku miał być w kolorze kości słoniowej (jak na załączonym zdjęciu).Jednak po przemyśleniu sprawy zmieniliśmy na cieplejszy czyli piaskowy. Narożnik jest przepiękny (super się prezentuje w salonie znajomi są zachwyceni) i jest bardzo wygodny (jego głębokość i wysoość oparć to sprawia) ale jest jedno wielkie alllllle!!! jeśli chcecie na tym spać to koszmar, deski pod materacem który nie budzi zastrzeżeń zbyt mocno się uginają i robią się dołki i doliny, ale nie martwimy się zbutnio bo za 2 lata stanie nasz domek z muratora i wtedy będzie piękna sofa italia (która ewentualnie posłuży za spanko dla niegrzecznych gości) w salonie i osobno sypialnia z wygodnym łóżkiem :lol:

Za kilka dni minie rok jak mój mąż oszalał i zamówiliśmy narożnik z gali italia.Na początku miał być w kolorze kości słoniowej (jak na załączonym zdjęciu).Jednak po przemyśleniu sprawy zmieniliśmy na cieplejszy czyli piaskowy. Narożnik jest przepiękny (super się prezentuje w salonie znajomi są zachwyceni) i jest bardzo wygodny (jego głębokość i wysoość oparć to sprawia) ale jest jedno wielkie alllllle!!! jeśli chcecie na tym spać to koszmar, deski pod materacem który nie budzi zastrzeżeń zbyt mocno się uginają i robią się dołki i doliny, ale nie martwimy się zbutnio bo za 2 lata stanie nasz domek z muratora i wtedy będzie piękna sofa italia (która ewentualnie posłuży za spanko dla niegrzecznych gości) w salonie i osobno sypialnia z wygodnym łóżkiem :lol:

Gatunek skóry jest bardzo dobry i nic złego się z nią nie dzieje . Przy odbiorze sprawdz czy nie ma uszkodzeń wynikłych z transportu . Pomimo bardzo starannego zapakowania na skórze było otarcie (dobrze że w mało widocznym miejscu) Moja rada : przed pokwitowaniem odbioru jeśli jest to możliwe sprawdz dobrze sofę .

• 2 years później...

zamowiłem naroznik Carlos firmy GALA 30 października 2008 roku z realizacją 6 tygodni czyli na święta, do tej pory nie mam go u siebie mało tego przsłałem maila do firmy GALA w Bydgoszczy i dostałem informację że "zamówienie powyższe zostało potwierdzone na drugi tydzień 2009 i tak zostanie zrealizowane". Co z tym dalej zrobić kanapa miała być na święta czy takie traktowanie klienta jest zgodne z prawem czy można to jakoś załatwić.

Odradzam współprace z tą firmą ja mam złe doświadczenia.