lagerfeld 15.09.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 znalazłem coś takiego na http://www.galameble.compodoba nam się wzór italia: http://www.galameble.com/img_upl/pr2_italia_500.jpg zna ktoś tę firmę, jakość produktów itp. ?? jeśli tak, bardzo proszę o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 18.09.2006 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 hej, nikt się nie spotkał z produktami tej firmy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 18.09.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Wygląda na baaardzo ładną . Sama bym taką chciała. Niestety, nie znam tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgrob 22.09.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam. Ja posiadam narożnik Stena wraz z fotelem. Niestety na temat użytkowania niedużo mogę powiedzieć bo w domu mieszkamy od 3 tygodni (nareszcie ). Narożnik wygląda na porządny, nie widać jakichkolwiek wad i niedoróbek, a cena w porównaniu z Kler-em znacznie niższa. Do tego wszystkiego sprzedawca ok. i była możliwość negocjacji ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 22.09.2006 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 dużo utargowałeś a jak długo czekałeś na sofę ? na tę moją to podobno 7 tygli więc jeszcze nie zamówiłem (środek miesiąca i brak kasy ) chyba sobie zrobię prezent na gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgrob 22.09.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Troszkę się udało . A czas oczekiwania rzeczywiście długo. U mnie 6 tygodni ale bylo warto (jak narazie, odpukać w niemalowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 napiszcie proszę ile ta sofa kosztowała, przecież nie mogła być za darmo a my z chęcią sie dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 26.09.2006 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 przecież nie mogła być za darmo no właśnie, szkoda.... ta "moja" na zdjęciu na początku wątku to wedle wstępnej oceny z salonu kosztuje 6,5k. lecz jeszcze nie negocjowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 26.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No to nie jest zła cena za tak dużą sofe , podoba mi sie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgrob 26.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ja płaciłem (narożnik Stena wraz z fotelem) 4.8tys PLN. Zakup w końcu lipca ,a po 6 tygodniach meble dojechały. PS. Wygodnie się leżakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iru 26.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Znam tę firmę, Jestem z tego samego miasta, Stawiają na jakość i są dość tani. Dodam, że w okolicy jest jeszcze paru wiodących w Polsce producentów mebli i mogę śmiało ich polecić na tle konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.09.2006 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 mam nadzieję, że twój wpis nie jest sponsorowany. jak masz namiary (strony www najchętniej) to zarzuć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iru 09.10.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 http://www.galameble.pl/. Są naprawde dobrzy jesli chodzi o tapicerkę, stolarka nie mam pojęcia, fakt że dzierżawią od mojej rodziny dość dużą powierzchnię produkcyjną : ), ale mimo to nie polecil bym ich gdyby roboli hałę, a jeśli ktoś bedzie chciał meble ogrodowe zapraszam do mnie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.10.2006 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 a jeśli ktoś bedzie chciał meble ogrodowe zapraszam do mnie ; ) to ja bardzo poproszę o namiar, jakieś zdjątka, ofertę itp. interesuje mnie generalnie drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNESS1973 09.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Za kilka dni minie rok jak mój mąż oszalał i zamówiliśmy narożnik z gali italia.Na początku miał być w kolorze kości słoniowej (jak na załączonym zdjęciu).Jednak po przemyśleniu sprawy zmieniliśmy na cieplejszy czyli piaskowy. Narożnik jest przepiękny (super się prezentuje w salonie znajomi są zachwyceni) i jest bardzo wygodny (jego głębokość i wysoość oparć to sprawia) ale jest jedno wielkie alllllle!!! jeśli chcecie na tym spać to koszmar, deski pod materacem który nie budzi zastrzeżeń zbyt mocno się uginają i robią się dołki i doliny, ale nie martwimy się zbutnio bo za 2 lata stanie nasz domek z muratora i wtedy będzie piękna sofa italia (która ewentualnie posłuży za spanko dla niegrzecznych gości) w salonie i osobno sypialnia z wygodnym łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNESS1973 09.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Za kilka dni minie rok jak mój mąż oszalał i zamówiliśmy narożnik z gali italia.Na początku miał być w kolorze kości słoniowej (jak na załączonym zdjęciu).Jednak po przemyśleniu sprawy zmieniliśmy na cieplejszy czyli piaskowy. Narożnik jest przepiękny (super się prezentuje w salonie znajomi są zachwyceni) i jest bardzo wygodny (jego głębokość i wysoość oparć to sprawia) ale jest jedno wielkie alllllle!!! jeśli chcecie na tym spać to koszmar, deski pod materacem który nie budzi zastrzeżeń zbyt mocno się uginają i robią się dołki i doliny, ale nie martwimy się zbutnio bo za 2 lata stanie nasz domek z muratora i wtedy będzie piękna sofa italia (która ewentualnie posłuży za spanko dla niegrzecznych gości) w salonie i osobno sypialnia z wygodnym łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 10.10.2006 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ale jak rozumiem wasza sofa była rozkładana ? my mamy zamiar zamówić całą nie rozkładaną - jest bardziej wygodna. btw. a co ze skórą na sofie - nie pęka, jest wytrzymała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNESS1973 10.10.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Gatunek skóry jest bardzo dobry i nic złego się z nią nie dzieje . Przy odbiorze sprawdz czy nie ma uszkodzeń wynikłych z transportu . Pomimo bardzo starannego zapakowania na skórze było otarcie (dobrze że w mało widocznym miejscu) Moja rada : przed pokwitowaniem odbioru jeśli jest to możliwe sprawdz dobrze sofę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiP 22.12.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 zamowiłem naroznik Carlos firmy GALA 30 października 2008 roku z realizacją 6 tygodni czyli na święta, do tej pory nie mam go u siebie mało tego przsłałem maila do firmy GALA w Bydgoszczy i dostałem informację że "zamówienie powyższe zostało potwierdzone na drugi tydzień 2009 i tak zostanie zrealizowane". Co z tym dalej zrobić kanapa miała być na święta czy takie traktowanie klienta jest zgodne z prawem czy można to jakoś załatwić. Odradzam współprace z tą firmą ja mam złe doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.12.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 a masz jakąś umowę? może odsetki karne. Wiem, że to nie pomoże na brak narożnika na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts