celtorek 22.05.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Mamy narożnik Italia od ok 4 lat i wszystko ok. Ze skórą nic się nie dzieje. Jedyna wada to odpadająca blaszka "gala". Najlepiej zamówić kanapę bez niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuela 23.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Czy mógłbyś napisać w jakiej skórze jest Twoja sofa? Z tego, co wiem, to Gala ma dwa rodzaje skór, cieńszą i grubszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 24.05.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Mam cieńszą (droższą) skórę. Jesli dobrze kojarzę, to jest mało kolorów grubszej skóry do wyboru. Istotne-cenaKupowałam narożnik w Radomiu. Wycena i rabat ok 2 % i nie ma mozliwości wg sklepu dalszej negocjacji ceny. I tak kupiłam.Mój kolega zrobił wycenę w tym samym sklepie, ale kupił w pobliskim miasteczku ok 10-13% taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuela 24.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kukluxik 28.05.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ja się długo wahałam między Helvetią a Galą ( jeszcze Wajnerta brałam pod uwagę ale na żadnym nie siedziało mi się wygodnie , w internecie wszystko ładnie ale na żywo już się tak nie prezentowały) . Postawiłam na Gale i modlę się żeby to nie na mnie trafiło i że za 4 tyg ( tyle ok. jeszcze zostało nam czekać na przesyłkę) będę szczęśliwa i będę mogła wkleić Wam zdjęcie i polecić tę firmę . Czekamy na narożnik Play z poduchami , podnóżek i fotel Cortina na chromowanym talerzu w materiale Carabu .Widzę że dużo negatywnych opinii dotyczy skór - mam nadzieję że z tą tkaniną nie będzie kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kukluxik 12.07.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jak obiecalam tak sie melduję . Narożnik dotarł w końcu i na szczęście wszystko prezentuje sie swietnie ! Moje modlitwy zostały wysłuchane Nie ma sie do czego przyczepić - oglądaliśmy skrupulatnie , wszystko pienięknie przeszyte , rowniutko .Super mechanizm rozkładania funkcji spania- jednym palcem dosłownie .BAJKA !!! Jedynie podstawa fotela obrotowego na chromowanej nodze kiwa sie na boki - nie wiem czy wadliwie zamontowana czy tak na być ? Odszukam wątek za jakiś czas i powiem jak przebiega eksploatacja. Narazie jestem bardzo zadowolona.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 28.07.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Mam cieńszą (droższą) skórę. Jesli dobrze kojarzę, to jest mało kolorów grubszej skóry do wyboru Ale przecież to właśnie grubsza, mięsista Kalifornia jest sporo droższa niż popularny cienki Madras...? W Etap Sofie Madras na wzornikach jest chyba dokładnie o połowę cieńszy niż Kalifornia, a Gali aż tak fatalnie nie jest, ale nadal różnica jest widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 29.07.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Czy ktoś z użytkowników sof Gali mógłby polecić mi model koniecznie z średnio twardym, sztywnym, dość wysokim (ok.95 cm) oparciem? Po 10 latach opierania się o miękkie poduchy mój kręgosłup ma stanowczo dosyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 29.07.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Zdecydowanie Calmo. To dość twardy wypoczynek, oparcia są chyba nawet wyższe, niż oczekujesz, zagłówki trzymają głowę w pionie, a nie odchyloną do tyłu. Jest jedno "ale": sofy z tej serii służą raczej do siedzenia, a nie do wylegiwania ze względu na wyprofilowane siedziska - kiedy kładziesz się, wyprofilowanie tworzy coś, co nazywam "leżącym policjantem" - jednego przy sofie 2-osobowej, 2 przy sofie "trójce". Do siedzenia takie rozwiązanie jest genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 22.08.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Zdecydowanie Calmo. To dość twardy wypoczynek, oparcia są chyba nawet wyższe, niż oczekujesz, zagłówki trzymają głowę w pionie, a nie odchyloną do tyłu. Jest jedno "ale": sofy z tej serii służą raczej do siedzenia, a nie do wylegiwania ze względu na wyprofilowane siedziska - kiedy kładziesz się, wyprofilowanie tworzy coś, co nazywam "leżącym policjantem" - jednego przy sofie 2-osobowej, 2 przy sofie "trójce". Do siedzenia takie rozwiązanie jest genialne. Dziękuję za wskazówkę. Siedziałam na Calmo i rzeczywiście jest bardzo wygodna, twarda i wysoka . Teraz pozostaje mi tylko wybrać pomiędzy podobnym wypoczynkiem z Etap Sofa, a Galą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michumm 17.03.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Czy ktoś miał przyjemność użytkowania tych mebli ja jestem pod wrażeniem i przymierzam się do zakupu . http://www.galameble.com/products/comfort_collection/Gio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dan ka 20.05.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witam, zastanawiam się nad kupnem mebelka skórzanego Gali, zastanawiam się tylko nad rodzajem skóry.... Szczerze mówiąc myślałam o Madrasie, ale boję się, że skóra szybciej się zniszczy niż Kalifornia. Czy ktoś z Was mógłby powiedzieć, jak się sprawia Madras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dan ka 29.05.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Mówisz? A skąd taka pewność? Miałaś okazję porównać skórę Gali z innymi dystrybutorami? Sprzedawca co prawda zapewniał mnie o wysokiej jakości skóry jak i samego mebla, jednak wolę jeszcze zestawić zgromadzone informacje z salonu, razem z opiniami z forów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 21.06.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 O, proszę. Nowe wcielenie użytkownika Gorczyca. Za reklamę na tym forum się płaci. Czy Gala to naprawdę tak badziewna firma, że nie jest w stanie odżałować grosza na marketing? Twoje posty: Wysłany: 21.06.2013 Temat postu: dobre kanapy?Mogę polecić Gala Collezione sofy zrobione z dobrej jakościowo skóry.Solidnie zmontowane i dodatkowo mają opcję dla dużych małych chłopców typu sensor rozkładania,barek itpWysłany: 21.06.2013 Temat postu: dobre kanapy?Mogę polecić Gala Collezione sofy zrobione z dobrej jakościowo skóry.Solidnie zmontowane i dodatkowo mają opcję dla dużych małych chłopców typu sensor rozkładania,barek itpWysłany: 21.06.2013 Temat postu: sofa, fotele - skóra z jakiej firmy ?Ja mam od niespełna roku meble skórzane Gala Collezione i z czystym sumieniem mogę je polecić.Skóra cały czas wygląda jak nowaWysłany: 21.06.2013 Temat postu: GALA: sofy, narożniki, komplety wypoczynkowe - opinie, modeleCześć wszystkim. Kupiłam sofę skórzana firmy Gala posiadam obecnie ją od 9 miesięcy i jeżeli chodzi o stan skóry to wszystko zasługuje na duży pozytyw.Oczywiście nie siadałam z mokrymi włosami,nie malowałam paznokci na niej itp. Po 6 miesiącach skóra została zakonserwowana Naprawdę masz forumowiczów za idiotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dan ka 26.06.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Przepraszam Diedra, ale to do mnie jest kierowany ten post?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dan ka 11.07.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Chyba nie doczekam się odpowiedzi, przyjmę w takim razie, że nie do mnie kierowałaś wypowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merq 14.02.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) Niedawno zakupiłem komplet Gala Collezione sofa 3-osobowa i dwa fotele w łączeniu skóry naturalnej i eko. Skóra na siedzisku i oparciu a z boku i z tyłu ekoskóra. Gołym okiem na prawdę nie widać różnicy więc pomyślałem po co przepłacać. Za taki komplet zapłaciłem dokładnie 5599zł. Normalnie taki komplet cały w skórze to grubo ponad 7tyś. Wiadomo że o skórę trzeba dbać, w sklepie o razu kupiłem środki polecane przez producenta. Jak narazie jest super, mega wygodne dodtakowo fotel ma funkcję relaks Jakby ktoś był zainteresowany to tu jest link do tego kompletu. Z tego co widzę to jeszcze go mają ale były do wyczerpania zapasów Edytowane 16 Lutego 2017 przez Tomaszs131 link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianITF 17.06.2018 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Kupilem z zona poltora roku temu naroznik fado ze skory Kalifornia bo miala byc lepsza i trwala, skora a raczej farba nalozona na skore juz sie przeciera co wiecej łuszczy sie. Jasna skora za 5,500zl pieniadze wywalone w bloto w dodatku reklamacja nieuznana - uszkodzenie mechaniczne. Tak na calej sofie z pilnikiem siedzialem i tarlem. Znaczy ze sofa do patrzenia a nie do siedzenia. Przestrzegam przed zakupami tego produktu w tej firmie. Wzieli niby skore do testow ktora byla z tylu kanapy przypieta aby „jakosc” sprawdzic i wyszlo ze wszystko ok! Porażka! W razie watpliwosci sluze zdjeciami produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts