ed-mar 15.09.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Może uda mi sie wkleić zdjęcia...Budujemy dom "Adriana" i aktualnie jesteśmy na etapie wykończeniówki http://foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?r=0&id=52692 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 15.09.2006 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Chyba da się coś podejrzeć Prosze o jakieś podpowiedzi, sugestie co do wykończeniówki, bo szybko muszę go wykańczać, a czasem jakaś opinia, szczególnie od doświadczonych forumowiczów może okazać się cenną wskazówką Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Edyta niestety nie widać zdjęć. Znajdź w onecie swój album ale nie loguj się i wtedy skopiuj adres a my sobie obejrzymy zdjątka. Jak się zalogujesz to nam wyświela się ekran do logowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 15.09.2006 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No wiem, że nie widać, może zaraz coś wykombinuję, ale sie na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 15.09.2006 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A teraz??? http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=52692&grupa=4&kat=0&a=sssp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martik 15.09.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 a teraz ok super domek i juz na wykończeniu jak widzę Jakie kolorki planujesz?? i kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 15.09.2006 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Oj, o kolorkach to ja na razie nie myślałam, chociaż musze sie za to wziąć, na zewnątrz na razie będzie jak jest, wiosną elewacja i reszta.A kuchnia już niedługo, wkleje zdjęcia. Będzie cała w zabudowie, w kolorze jabłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martik 15.09.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ja tam jeszcze domku nie mam do konca kupionego a już nawet obrazki na ścianach rozplanowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ooo teraz widać bardzo ładnie się zapowiada Mam pytanka jakie kafle masz w kuchni na tzw. kołnierzu? i gres jakiego produdenta w wykuszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 15.09.2006 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Dzieki za miłe słowaGres jest polski - cersanitu i płaciłam za niego 49,90 w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A te kafle w kuchni? właśnie szukam czegoś podobnego http://foto.onet.pl/upload/11/38/_629338_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.09.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Edytko ladny domek macie, zapowiadaja sie tez ladne wnetreza. A te widoczki za oknem to Ci zazdroszcze. Tez chcialabym patrzec z domu na takie drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 15.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cześć sąsiadeczko,nonono!ładnie ladnie, domek 1klasa. patrzyłam na okolice piekna! juz jest co podziwiac,musze sie wybrac do Ciebie koniecznie.Poczekam na gotową kuchnie i wyruszam do Ciebie.Jeszcze raz gratulki.Do zobaczonaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emkusia 16.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Tak, domek jest naprawdę śliczny. Płotek już skończony? Ps. Wszystkiego najlepszego z okazji imienin, Edytko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 16.09.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Martusiu!!! Dzięki za życzenia Jaszczurko, oczywiście zapraszam Monka, te kafle w kuchni to połączenie prostokątnych płytek, ale nie wiem jakiej to firmy, na fakturze jest tylko: light ivory oraz mozaika Mediterraneo Poli Gold W rzeczywistości ładnie to pasuje do siebie, ale na zdjęciu tego nie widać Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 18.09.2006 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mam do was pytanko.Jak mogę pomalowac kominek, żeby oddzielić go od holu, bok kominka i tylna ściana znajdują się na holu, a na bokach będą kwadratowe podświetlane wnęki. Na holu jest gres poler, jasny beż, a w salonie paneleW salonie planuję dać budyniowo - brzoskwiniowe ściany, drzwi wew. są w kolorze calvados Może coś doradzicie???, bo w niedalekiej przyszłości wybieram kolory no i dobrze byłoby żebym miała jakąs wizję ..... bo w chwili obecnej mam pustke w głowie. http://foto.onet.pl/upload/3/16/_629335_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 18.09.2006 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Tu większe zdjęciehttp://foto.onet.pl/upload/3/16/_629335_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.09.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 te kafle w kuchni to połączenie prostokątnych płytek, ale nie wiem jakiej to firmy, na fakturze jest tylko: light ivory oraz mozaika Mediterraneo Poli Gold tak myślałam że to Mediterraneo, te kafle mnie prześladują podobają mi się a niestety u siebie nie moge ich znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 18.09.2006 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 To gdzie ty mieszkasz, że u ciebie ich nie ma???? Jak ci się podobają to zamów i ci sprowadzą, sa bardzo ładne, widziałam u kogoś na forum w łazience, tez super, pasują chyba do wszystkiego i sa takie delikatne... Nie sa jednak tanie, więc pozwoliłam sobie tylko na taki paseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.09.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 w tych sklepach co byłam to akurat ich nie widziałam ale to może dlatego że tam polską ceramiką handlują w tym tygodniu czeka mnie rajd po sklepach i może uda mi sie je znaleźć. Edyta ale te Mediterraneo to chyba są te bez wzorka, jednolite? tak i się zdaje przynajmniej pamiętasz może ile one kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts