IzaM 08.01.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam! Bardzo się cieszę, że trafiłam na Twoje fotki. Chodzi za mną jasny gres w połączeniu z dębowymi schodami ale jakoś tego nie mogłam sobie wyobrazić myślałam, że to nie będzie pasowało a teraz już wiem, że to połączenie świetnie wygląda. I już mam koncepcję dzięki Tobie. Domek super pozdrawiam Iza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam gorąco, Bobowa i Aga Przytulnie to raczej jest, i na kawkę tez zapraszam!!! Zdjęcia i wymiary kuchni i firanek zrobie wieczorkiem jak wrócę z pracy A jesli chodzi o gres, to mam różne zdania. Chyba więcej jest plusów. Np. nie widać śmieci (oprócz dużych okruszków), podłoga nawet jak jest zakurzona to sie błyszczy i sprawia wrażenie czystej (powiedzmy ), żadnych plam jak na razie nie ma, mieszkamy juz ponad rok. A minusy: My mamy jasminowa fugę i nie impregnowaliśmy jej, więc jest juz lekko zabrudzona. Dzięki za informację o gresie i czekam do wieczorka Pozdrawiam Ja też czekam do wieczorka na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 09.01.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Przepraszm, że wczoraj nie wrzuciłam zdjęć, coś mi sie stało z komputerem w domu, spróbuje dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Oki, nie ma problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 10.01.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 To ja tez dołacze do grona osób zachwycających sie wnętrzem I od razu pytam o schody i o poręcz. Co to za firma robiła i jaki jest koszt (poprosze na priv). Pozdrawiam i czekam na dalsze fotki. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 edyta podeślesz zdjęcia jak będziesz mogła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 15.01.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Sorki, ale w domu mam awarie komputera, a w pracy nie mam jak.Wkrótrce nadrobie zaległości, obiecuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emkusia 15.01.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Tak, widziałam ten domek w rzeczywistości, naprawdę jest śliczny.Ps.Edytko, zapraszam do mnie, u mnie komputer jest sprawny, możesz skorzystać, przyr okazji może podpatrzę jak się zamieszcza zdjęcia.Do zobaczenia, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Czekamy i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia KOMPUTERKOWI, cobyś mogła nas odwiedzać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Edyta pamiętasz o nas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.01.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Edytko obejrzałam jeszcze raz zdjęcia Waszego domu. Prosze napisz mi jeszcze (oprócz moich wcześniejszych próśb ) jakie płytki masz w kuchni na ścianie, firma, nazwa i wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 28.01.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Bardzo przepraszam, obiecuję że dzis po pracy wezme w łapki aparat i nadrobie zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.01.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Bardzo przepraszam, obiecuję że dzis po pracy wezme w łapki aparat i nadrobie zaległości Obiecujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 28.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Domek Śliczny! Bardzo przytulny i kolory ciepłe, które uwielbiam. Edytko Kozłowska powiedz mi proszę co to za kolor tych mebli w kuchni... chcę też zrobić u siebie zabudowane sprzęty AGD i mebelki pod sam sufit, a u Ciebie jest na czym "wzrok zawiesić". Czy są dębowe jak schody i drzwi o ile się nie myle?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 29.01.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Aga - Żona FaciaNo w końcu zrobiłam te firanki, ale na zdjęciu jakoś dobrze ich nie widać, na jednych sa zbyt żółte, a na tych w jadalni zbyt białe, w rzeczywistości to takie ecru. Okno w kuchni ma szerokość 155 cm, a karnisz 2,05, ale firanki zamawiałam u takiego speca, który sam wie gdzie i jak przyczepić żeby było dobrze. Acha, jeszcze płytki, te białawe podłużne to light ivory (tak mam napisane na fakturze) a ten wstawiony pasek z mozaiki to mediterraneo poli gold. http://images31.fotosik.pl/124/a7a98f29ffc1ed07med.jpg http://images33.fotosik.pl/124/8329bf06b5d6e400med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 29.01.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Bobowa budowniczowaZmierzyłam kuchnie i tak: szerokość to 3,40, ale ta wolna przestrzeń od szafki do szafki to 2,20, bo głębokość zabudowy to 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 29.01.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A może doradzicie mi czym wyczyścić zabrudzone jasne fugi na gresie??? (tylko prosze nie szczoteczka do zebów bo tam jest aż 50m) , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 29.01.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 [email protected] Kolor szafek w kuchni to chyba jabłoń, ale to tak na 90%. I jest to płyta. Schody sa dębowe, ale drzwi to w okleinie z firmy DRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 29.01.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 [email protected] A naprzeciw mojego domu jedni moi znajomi (też Ania i Andrzej) buduja Karminę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Aga - Żona Facia No w końcu zrobiłam te firanki... Dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts