DarioAS 08.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dwie laleczki.. wcale się nie dziwię, że więcej kolegów niż koleżanek na imprezkę przybędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Śliczne Skarby !!!! Śliczny domek i przepiękny ogród! GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witaj Edytko, Wpadłam do ciebie z odwiedzinami. Bardzo podoba mi sie twój domek i jego otoczenie. A najbardziej to zazdroszczę ci tej masy kamieni. Żebyś ty wiedziała ile ja kilometrów przejechałam,żeby zebrać moją marną kupkę "kamyczków" A na marginesie też mam małą strojnisię w domu. Ma na imię Julka i ma 4 i pół roku. Pozdrawiam, Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 17.11.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ktoś kiedyś pytał o kolor elewacji mojego domuWłasnie robiąc porządki znalazłam fakturę i podaję firma Mapei, a kolor z próbnika:całość: 0520Y20Ropaski: S1030-Y2OR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 17.11.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 witaj! widze, że masz podobne drzwi do moich. Czy są one firmy Włoszczowa? Moje drzwi mają kolor- dzika grusza/calvados. Przyznaje, że troche żałuje że zamówiłam taki kolor, no ale cóż, teraz nic się już nie da zrobić. Ostatnio zaczełam zastanawiac się nad kolorem kafli w łazience i tu pojawił sie problem... Całe życie marzyłam o łazience w kolorach wenge, ale nie jestem do konca przekonana, czy wystrój łazienki, nie bedzie gryzł sie z kolorem drzwi. Czy mogłabyś zrobić zdjęcia swojej łazienki, tak aby było widać drzwi? Podaje link do swojego wątku, w ktorym opisuje swoje zmagania z remontem, a przede wszystkim drzwiami... Może miałabyś jakieś uwagi, propozycje, porady... Zapraszam! http://forum.muratordom.pl/rozterki-remontowe-co-zrobic-by-uniknac-katastrofy,t143692.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 17.11.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witaj madzia Moje drzwi to DRE kolor calvados, tylko tak mi się wydaje że jest ciemniejszy od twoich. Włoszczowę miałam w poprzednim mieszkanku w bloku i przyznam, że były duzo lepsze jakościowo od DRE. Łazienke też mam beżowo - brązową a drzwi calvados, ale jakoś przestałam zwracac uwagę na tę róznicę, trzeba sie przyzwyczaić http://images26.fotosik.pl/296/b825f37f5dbde1e4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 17.11.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Bardzo dziękuje za zdjęcia!Czy mając podobne drzwi do moich byłabyś w stanie doradzić, oczywiscie tak mniej więcej, jaki kolor garderoby w przedpokoju pasowałby do tych drzwi? chciałabym aby kolor był zbliżony, jednak żeby bardziej wchodził w brąz niż pomarańcz. W tym linku jest jedno zdjęcie garderoby- to ta czarno-brązowa.http://www.voila.pl/136/n3o17/myślałam o kolorze średni dąb, jasny orzech, czeresnia...Co o tym myślisz? czy mogłabyś napisać jaki kolor mają twoje meble w łazience? Oraz czy pamiętasz firme swoich kafelków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 17.11.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 MadziaMysle, że kolor garderoby może byc podobny, nie musi być chyba taki sam jak drzwi, ja np. mam kuchnię w kolorze czereśnia i ten kolor też pasuje do drzwi (mój calvados to raczej ciemnawy calvados) W łazience meble sa w kolorze venge, a płytki na ścianie to tajga tubądzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 17.11.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 numery z probnika sie przydadza.lazienka super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 18.11.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 powiem ci, ze u ciebie bardzo ładnie wygladają te drzwi. Może to dlatego, że twój kolor jest troszke ciemniejszy od mojego. Nie wiem również czy zdjęć nie robilam z lampa błyskową, przez to kolor jest bardziej intesywny. może masz jakies pomysły jak ujarzmić taki calvados? Tzn. co zrobić aby go troszkę ugasić. Wydaje mi się, ze drzwi lepiej wyglądają z ciepłymi kolorami (np. beżami) , bo przy zimnych, jakby całe to ciepło koncentruje się tylko na drzwiach, podkreślając intensywnośc koloru. A ty jak sądzisz? Czy brązowe, oliwkowe ściany też pasują?może miałabyś jakiś pomysł na łazienke przy takich drzwiach. chciałam coś z wenge, ale przy tych drzwiach chyba dobrze byłoby również wprowadzić troche pomarańczy. co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 18.11.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Mi osobiście podobaja sie beże, brązy, oliwki. Przy Twoich drzwiach takie kolory by pasowały i stworzyły pewną harmonie (tak mi sie wydaje ) Ja chciałam dodac we wnętrzu jakis kolor pasujący do drzwi i wybrałam tył i boki ściany kominkowej (kominek "wolnostojący") na środku, w kolorze jasnego brązu wpadającego w cynamon, moim skromnym zdaniem komponuje sie świetnie. A jesli chodzi o łazienkę to zobacz glazurę pilch madera http://www.pilch.pl/plytki/madera_samba.html Mój brat ma taka u siebie (pomagałam im wybierać ) i wygląda super. On ma same beże i wenge z taka mozaiką http://www.pilch.pl/img/plytki/madera/popup/samba/l09.jpg a podłoga pomarańcz z tej samej serii Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 24.11.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 U nas biała zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 24.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Edytko, czy w poprzednim mieszkaniu miałaś rownież dzrwi w kolorze calvados z Włoszczowej? Jeśli tak, to moze wkleisz zdjęcie?Przepraszam, że tak cię mecze z tymi drzwiami, ale u mnie ten kolor to był "wypadek przy pracy" i teraz szukam inspiracji, aby dopasować mieszkanie do koloru drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 24.11.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Madzia, to nie był kolor calvados, a drzwiami to sie az tak nie przejmuj, na pewno nie są złe, a przeciez calvados to ładny kolorek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 25.11.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Edyta, bardzo ładnie u Ciebie, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz domku, wszystko przemyślane i pasujące do siebie. Poprostu śliiiiiiiiiicznie. Pozdrawiam Mróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 25.11.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wielkie dzieki Mróweczko!!! Ale jak się napatrzyłam na domek KBijan to aż głowa mnie rozbolała (ale pocieszam się że większość z nas przeżyła szok oglądając taaaaaaaakie wnętrza) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 25.11.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Masz rację, bardzo ładnie urządzone wnętrza. Ale ja wyrażam przekonanie, że buduję to, na co mnie stać. Najważniejsze aby wybudowany dom urządzić ze smakiem w miarę swoich możliwości, aby czuć się w nim swojo. W końcu budujemy dla siebie, hehehehe.I właśnie Twój domek przypomina mi takie gniazdko, przytulne, ciepłe i rodzinne. Pozdrawiam Mróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 25.11.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wielkie dzięki, aż mi się miło zrobiło i pprawiłaś mi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 25.11.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nie ma za co Edytko . Ja poprostu stwierdziłam rzeczywisty fakf Pozdrawiam Cię serdecznie Mróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 26.11.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Pozdrawiam cię gorąco Mróweczko!!!PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts