ed-mar 23.06.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witajcie małgosiu0023 dziękuję za słowa uznania DarioAS róża jakaś byle jaka bo jeszcze nie zakwitła, ale ma juz bardzo dużo pąków, jak będą kwiatki to obiecuję, że pokazę, a makai nie mam pojęcie skąd się u mnie wzięły... aluba wykuszu chyba nie przesuwaliśmy, tylko poszerzyliśmy, teraz nie zrobiłabym tego tarasu od tej strony, ponieważ mam tam zbyt blisko sąsiada i w sumie w ogóle nie wychodzimy na niego. Tolu, dzięki... z twych ust słowa pochwały to najlepsza nagroda chociaż na razie u nas i tak jeszcze nic nie widać, chciałoby sie od razu mieśc taki ogród jak Twój...Ach marzenia... A huśtawka czeka... i zapraszam ... tak zupełnie serio, jak będziesz w pobliżu to wpadaj, zreszta jak będziesz nieco dalej to tez zapraszam magpie101 altanke robi mój maż z moim tatą, robią powolutku bo jest to zajęcie po pracy, inne obowiązki trochę przeciągają termin zakończenia, ale juz jest na wykończeniu, teraz zostało już położenie gontu (najpierw zreszta trzeba go zakupić) jak na razie to zapłacę tylko za gont, reszta roboty przy altance to prawie za darmoszkę, a wyszła naprawdę niczego sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 23.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 slicznie ! mi strasznie se podoba skarpa z kamieni !!! rewelacja. My wlasnie scagnelismy ziemie i czekamy na samochody jakie maja nam nawiesc wiecej ziemi by podwyzszyc teren. naprawde swietne ! z niecierpliwoscia czekam na wiecej zdjec !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 03.07.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Uroczo wygląda dom z tymi makami na pierwszym planie http://images46.fotosik.pl/135/f9793061b8e4b2a5med.jpg Cudnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 14.08.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witajcie Dawno sie nie odzywałam, ale jak zwykle odwiedzałam Was, a do siebie to nawet nie zaglądałam, bo i po co jak nic tu sie nie dzieję, ale musze się pochawalić. Otóż juz prawie mamy zrobiony taras, jest do zrobienia jeszcze parę drobnostek, ale już coś widać. Płyty tarasowe semmelrock + drewno http://images37.fotosik.pl/176/c50451a0d3d6ebd9.jpg http://images46.fotosik.pl/180/c904e6616a588ae1.jpg http://images37.fotosik.pl/176/5364adaae14098ad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Edytko - pięknie wygląda twój taras. Znakomity mariaż płytek i drewna. WIELKIE BRAWA dla pomysłu i wykonania A możesz zdradzić pare szczegółów; jakie drewno , ceny itd? Też mi sie marzy wykończony taras, a tym czasem tylko beton... beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 14.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 pieknie.super tarasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 14.08.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Alunek, fajnie że taras Ci się podoba, my też mieszkaliśmy prawie 3 lata z betonowym tarasem. Drewno to jest jakieś zwykłe, nawet za bardzo nie wpłynęło na cenę tarasu, tylko oleje i impregnaty jakieś lepsze, robił to sam mój mąż. Płaty tarasowe semmelrock kupiłam z 50 % rabatem (z konkursu tarasowego, o którym pisałam wcześniej). Aga, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 14.08.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 To widok na domek z działki sąsiadahttp://images45.fotosik.pl/180/9193839b1b04cf24.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 14.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Edytko, napisz, proszę, jak się nazywają drzewa na działce sąsiada, z ktorej robilaś zdjęcia swojego domku. Wydaje mi się, że to sosny, ale może znasz (lub sąsiad) ich dokładną nazwę. A Twoj domek jest prześliczny! Masz głowę do zdjęć "drugiego planu", tzn. takich, na których to, co jest na drugim planie, jest ważniejsze, niż to, co na pierwszym (patrz wyżej: zdjęcia z makami i z trawą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 18.08.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Margoth*Na zdjęciu powyżej są raczej zwyczajne sosny, domek mam przy lesie, i te sosny tak sobie rosły od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Edytko, pięknie możesz zrobić zbliżenie tych płytek? Gratulacje dla męża, taras jest idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilajar 19.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Piekny taras, u mnie to nawet betonu nie ma jeszcze, a mieszkamy od pazdziernika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 19.08.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witaj liljar DarioAS Jak powiem meżowi, to się ucieszy, a niech się pocieszy, co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Piękny taras Edytko i super pomysł na połączenie płyt z drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 20.08.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Soniko, dzięki "Usłyszeć" takie słowa z twoich "ust" to dla mnie zaszczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Edytko, wielkie brawa Małżonkowi się należą. Twój taras to moje niespełnione marzenie, na poziomie gruntu, bez schodów. I to połączenie kamienia z drewnem, super pomysł i realizacja i efekt. Nasza forumowa Joola ma podobne rozwiązanie, widziałam w realu i też bardzo mi się podobało. I teraz leżak na tym tarasie, sosny pachnące żywicą wokół, żyć nie umierać Jak ja bym chciała, by u moich sąsiadów rosły takie sosny...ech, pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 20.08.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Tolu, kiedyś jak sobie myślałam jak będzie wyglądał mój taras, to od samego początku spodobał mi się taras Jooli (właśnie ten o którym piszesz). JAk na razie jest fajnie, wygląda ładnie, ale człowiek nigdy nie docenia tego co ma JA osobiście wolalabym taras ciut wyżej, czyli... jak u Ciebie A sosenki sąsiada sa super, u nas też kilka zostawiliśmy, tam rosna sobie maślaki, poziomki,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 25.08.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Oj, jakoś prawie tu nie zaglądam (ponieważ zerkam na Wasze domki) a tu zdjęcia wcięło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 a no właśnie wcięło.... i pora na nowe może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluba 25.09.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Edytka, ja Ci już tam u Toli wygarnęłam. Fanów zaniedbujesz, wątek w otchłań forum spada, a Ty na chałpach siedzisz. Społeczeństwo chce zdjęć Adriany w jesiennej oprawie. Będą rozruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts