ed-mar 28.09.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Aluba, ale sie nawet usmiechnęłam pod nosem, a to dlatego, że jeszcze ktoś chce oglądac mój dom. Jesień jest u nas naprawdę piękna, bardziej za płotem, bo jest ściana lasu, ale w ogrodzie to prawdę mówiąc nie ma co oglądać. Muszę sie zebrać i porobić zdjęcia, ale jakoś ciężko sie zebrać, ale obiecuję, że się za to wezmę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jesień też jest piękna Czekamy na fotki Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ja też jak zawsze, czekam na każde nowe zdjęcie. I pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja tez czekam Edytko, do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.10.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witanko Dziś to jesień pełną parą Dobrze chociaż że jest ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Edytko, halo, halo, wątek spadł na drugą stronę, nie podoba mi się to Zdjęć jesiennego ogrodu nie widać...tęsknię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 28.10.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witajcie Jakoś na nic ostatnio nie mam czasu, dziś pogoda prześliczna zimna jesień ale piękna bo świeci słońce i na drzewach widać jeszcze resztki złotych liści, kurcze ale dziś mam fryzjera i znów nie będę mogła popstrykać, no, może jutro Pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 My Ciebie też A jak fryzjer zrobi Cię na bóstwo, to niech Ci ktoś pstryknie fotkę na huśtawce i wkleisz nam tu w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.12.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/v3ej4g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.12.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://zatoka-zen.com/wp-content/uploads/happy-new-year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Wszystkiego najlepszego w 2010 roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 05.01.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Życzę Wam wszystkim udanego, szczęściwego i jeszcze lepszego od poprzedniego ROKU 2010!!! PS. Dziękuję za życzenia i świąteczne i noworoczne, jakoś tak z braku czasu zaglądam tylko do was...a do siebie niezbyt często Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a do siebie też powinnaś... kawusie Ci zostawiam http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16935/kawa_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.01.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nie doczekałyśmy sie zdjęć jesieni, to może poproszę o zimowe fotki? Co tam u Ciebie? Nie zasypało Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 18.01.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam Ciągle się powtarzam, że jakoś nie ma czasu, ale może czas by się znalazł, jednak natchnienie tez musi byc do robienia fotek. W domu komputer i internet tak wolno chodzi, że nic nie można zrobić, a w pracy ... też czasu brak... Może w przyszły weekend coś wrzucę, i muszę gdzieś ulokować fotki, bo fotosik cos ostatnio sie obraża na wszystko... Może podpowiecie jak to zrobić najszybciej i najprościej??? Poprosze o wskazówki. Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 TinyPic po polskiemu pisze, więc łatwo się idzie rozeznać i fajny jest i na fotki czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.01.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Edytko, moja Edyta K. spodziewa się maleństwa i wszyscy bardzo się cieszymy Pozdrawiam Was serdecznie i czekam na zdjęcia z zimowego ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 08.03.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 witajcie serdecznie, mam pytanie odnośnie zdjęć może ktoś wie dlaczego aż tak wiele zdjęc jest niedostępnych do obejrzenia? czy to w moim kompie coś musze poinstalować? pomocy bardzo mi zależy żeby je zobaczyć. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 08.03.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witaj BeatkoNie wiem dalczego w fotosiku mi wcieło zdjęcia, mam ich okropnie dużo, jednak nie mam czasu żeby się tym bawić Jak chcesz to sie odezwij na: [email protected], to przeslę to co chcesz:))Pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 08.03.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 cześć Edyta, kopę lat właśnie odwiedzam muratora i oglądam Twój wątek - większość zdjęć jest chwilowo niedostępnych jak żyjecie ? jak u Was zima (masz jakieś działające fotki z okresu zimowego) - z tego co pamiętam to dość długi podjazd mieliście planujecie coś zmienić/odświeżyć w adriance ? zauważyłem, że na muratorze wątek naszego projektu umarł był śmiercią naturalną ze zdjęć, które były dostępne widziałem pokoje dzieci - wykładzinę masz bezpośrednio na betonie czy na parkiecie ? pzdr serdecznie, lager Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts