Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Adriana" dom Edyty

Recommended Posts

Aluba, ale sie nawet usmiechnęłam pod nosem, a to dlatego, że jeszcze ktoś chce oglądac mój dom.

Jesień jest u nas naprawdę piękna, bardziej za płotem, bo jest ściana lasu, ale w ogrodzie to prawdę mówiąc nie ma co oglądać.

Muszę sie zebrać i porobić zdjęcia, ale jakoś ciężko sie zebrać, ale obiecuję, że się za to wezmę.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 389
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Witam

Ciągle się powtarzam, że jakoś nie ma czasu, ale może czas by się znalazł, jednak natchnienie tez musi byc do robienia fotek.

W domu komputer i internet tak wolno chodzi, że nic nie można zrobić, a w pracy ... :wink: też czasu brak...

Może w przyszły weekend coś wrzucę, i muszę gdzieś ulokować fotki, bo fotosik cos ostatnio sie obraża na wszystko... Może podpowiecie jak to zrobić najszybciej i najprościej??? Poprosze o wskazówki.

Pozdrawiam gorąco

• 1 month później...

cześć Edyta, kopę lat :D właśnie odwiedzam muratora i oglądam Twój wątek - większość zdjęć jest chwilowo niedostępnych :(

jak żyjecie ? jak u Was zima (masz jakieś działające fotki z okresu zimowego) - z tego co pamiętam to dość długi podjazd mieliście :p

planujecie coś zmienić/odświeżyć w adriance ?

zauważyłem, że na muratorze wątek naszego projektu umarł był śmiercią naturalną 8)

ze zdjęć, które były dostępne widziałem pokoje dzieci - wykładzinę masz bezpośrednio na betonie czy na parkiecie ?

pzdr serdecznie,

lager