Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Adriana" dom Edyty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 389
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytko

niech Święta w tak pięknym domu,

będą pełne miłości, bliskości, radości ze spełnienia marzeń o własnym miejscu na ziemi,

Nowy Rok niech przyniesie same szczęśliwe dni,

a dobry los pozwoli cieszyć się tym wszystkim co osiągnęliście przez 100 lat, albo i dłużej.

:D

http://www.zaolzie.org/zaolzie2005/200512/images/gorol__.jpg

przy niedzielnej kawce obejrzeliśmy z połówką zdjęcia.

bardzo świątecznie wygląda wasz dom (szczególnie w klimacie zimowym - szczerze pisząc myślałem że to zdjęcia z ubiegłorocznej zimy :oops: bo w tym roku to u nas śniegu niet :cry: na razie :-?

zapodaj jeszcze zdjęcia pokoju nad wykuszem i balkonu. bardzo jesteśmy ciekawi jak wyszły. i jak wygląda pokój obok i łazienka.

oczywiście wszsytkie najlepszego z okazji świąt, zdrowia, szczęscia, miłości, spełnienia marzeń (bo oprócz zbudowania domu pewnie macie jakieś inne marzenia :wink: ) woreczek stóweczek i bogatego mikołaja dla powiększonej rodzinki.

pzdr: L.

Gratulacje !!!

Bardzo mi się podoba rozwiązanie z balkonem - szkoda, że nie widziałem tego wcześniej - myślę, że rozwiązanie to jest warte zastosowania.

Hol ze schodami i dobrana tam kolorystyka - czapki z głów !!!

Bardzo mi się podoba pomysł z kuchnią a mianowicie zabudowa całej ściany (lewa strona kuchni) - bardzo praktyczne rozwiązanie w przypadku gdy sie zrezygnowało ze spiżarki. Proszę podaj jaka jest wysokość tej zabudowy.

Pozdrawiam PawełJ.

PawełJ, zabudowa na lewej ścianie w kuchni ma wysokość ok. 2,6 m. Jednak kuchnia jest zbyt otwarta, moglismy ja ciut schować za jakąś ściankę.

Balkon, to super sprawa, mam tam sypialnię z balkonem i jestem zadowolona.

Jak spadł niedawno śnieg, to tylko tam było jasno, bo na reszcie mam veluxy, więc na oknach leżał śnieg.

A oto zdjęcia z dziś :D

http://images32.fotosik.pl/98/a1747be898f5e6a6med.jpg

http://images24.fotosik.pl/136/4f1da576c7d9eb29med.jpg

Dom bardzo ładny, urządzony ze smakiem i taki ... rodzinny. Bardzo mi się wszystko podoba. Kuchnia najbardziej bo mam bardzo podobny układ. Nawet mam taką samą roletę - żaluzję w tym samym miejscu :D Tylko mi firanek brakuje. Dlatego gorąco proszę o zrobienie zdjęcia z bliska jak wyglądają firanki w kuchni.

Witam Edytko, kłaniam się nisko :lol: po prostu rewelacja! Jest tak przytulnie, że chciałoby się tylko filiżanki kawy i dobrej książki. Powiedz mi proszę jaka jest szerokość Twojej kuchni (od ściany do ściany) i jeśli możesz to jaka jest odległość od szafek z lewej strony (tych zabudowanych pod sufit) do szafek z prawej strony?

No poza tym gres wygląda rewelacyjnie. I co zobaczę zdjęcie z gresem to mówię ja też tak chcę, a potem poczytam o impregnacjach gresu przed fugowaniem, o plamach, które nie schodzą i już ...nie chcę. A co Ty powiesz na temat gresu? :lol:

Witam gorąco, Bobowa i Aga

Przytulnie to raczej jest, i na kawkę tez zapraszam!!!

Zdjęcia i wymiary kuchni i firanek zrobie wieczorkiem jak wrócę z pracy

A jesli chodzi o gres, to mam różne zdania. Chyba więcej jest plusów. Np. nie widać śmieci (oprócz dużych okruszków), podłoga nawet jak jest zakurzona to sie błyszczy i sprawia wrażenie czystej (powiedzmy :wink: ), żadnych plam jak na razie nie ma, mieszkamy juz ponad rok.

A minusy:

My mamy jasminowa fugę i nie impregnowaliśmy jej, więc jest juz lekko zabrudzona.

Witam gorąco, Bobowa i Aga

Przytulnie to raczej jest, i na kawkę tez zapraszam!!!

Zdjęcia i wymiary kuchni i firanek zrobie wieczorkiem jak wrócę z pracy

A jesli chodzi o gres, to mam różne zdania. Chyba więcej jest plusów. Np. nie widać śmieci (oprócz dużych okruszków), podłoga nawet jak jest zakurzona to sie błyszczy i sprawia wrażenie czystej (powiedzmy :wink: ), żadnych plam jak na razie nie ma, mieszkamy juz ponad rok.

A minusy:

My mamy jasminowa fugę i nie impregnowaliśmy jej, więc jest juz lekko zabrudzona.

Dzięki za informację o gresie i czekam do wieczorka

Pozdrawiam :lol: