Miraśka 09.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 hej pięknyyyyyy domek-elewacja to juz od poczatku mnie zainspirowała-u nas kończa dopiero,ogród-bajka a na koniec nietypowe pytanie--czy moge prosic o przyblizenie drewutni-fotki ,wymiary i ile miesci sie tam drzewa-spodobała mi sie bardzo koncepcja układania drzewa po obu stronach tylko my bysmy musieli miec wejscie od przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 09.10.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Miraśka, na szybciocha "przeleciałam" Twoja" galerię i powiem że .....całkiem, całkiem, bardzo mi sie podoba! Fajne rozwiązania na ścianach, firanki, oświeltenie, no i ogród zapowiada się atrakcyjnie. A drewutnie zrobię z bliska i wrzucę może jutroPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 09.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 a wlasnie czy taka drewutnie mozna bez tych zezwolen stawiac? cos w pzrepisach bylo ze do 25 m2 chyba.ale pewna nie jestem.moze drewutnia bez ograniczen zadnych.sama jestem napalona na taka.tez mi w oko wpadla na edyty fotkach. a czy o tych rynienkach na wykuszu cos mi napiszesz edytko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 09.10.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witaj dziś aga1401 O tych rynienkach to ci raczej niewiele napisze, bo to kwestia mojego męża, najpierw było bez, ale chyba deszcz za mocno chlapał po tych wystajacych wykuszowych oknach, więc zamontował takie małe, ale czy jest lepiej, to sama nie wiem, zapytam może powie mi coś więcej A jeśli chodzi o drewutnie, to wiem, że wystepowalismy do Starostwa o wyrażenie zgody (czy cos takiego), to na pewno nie jest żadne pozwolenie na budowe, ale cos tam jest tez dokładnie w tej chwili nie powiem Jutro odpowiem bardziej wyczerpująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 09.10.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 09.10.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 aga1401A tak w ogóle masz bardzo ładny projekt domu, Czy w tym wykuszu z przodu masz może salon, bo u mnie chyba tak powinno byc, ponieważ mam tak usytuowany dom względem stron świata, że salon mam od połnocy, a do tego wysunięty do ogrodu taras z filarami i w salonie jest za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 09.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ano niestety jest to kuchnia.mam salon od polnocnego wschodu.mamy w nim 5 okien .3 wykusz okna polnocne+1 tarasowe zachod+1 na salon od strony wschodu.nie wiem czy nie za duzo i nie wiem czy i tak nie bedzie zbyt ciemno.obiecam przyznac sie do bledu po wykonczeniowce jesli sie tak stanie.i zagram w totka zeby kupic druga dzialke i ustawic dom odwrotnie. oj tak to jest jak czlowiek trafil na to forum majac juz dzialke i projekt w rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 09.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Pieknie Nie moge sie napatrzec i tak sie tylko zastanawiam czy ja kiedys bede miec tak pieknie Skad na to wszystko brac pieniazki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 09.10.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Agatko, (Łukaszu) dzieki, ja też sie zastanawiam skąd brać pieniążki, dom budowalismy systemem gospodarczym, nie wszystko mam jeszcze zrobione, do ogrodu kupiłam niedawno malutkie roślinki, w cenie 5-10-15 zl. /sztukę, i naprawdę tanim kosztem cos tam zrobiliśmy, nich sobie pomału rośnie, mam nadzieję, że na wiosne wszytsko sie puści i będzie pomalutku nabierało kształtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Aga Żona Facia - te roślinki to berberyski, ale nie wiem jaka to odmiana Berberys Thunberga 'Atropurpurea' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 11.10.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Pięknie Edytko zagospodarowujesz swój ogród. I tak jak napisała Tola, fantastyczna okolica. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Aga Żona Facia - te roślinki to berberyski, ale nie wiem jaka to odmiana Berberys Thunberga 'Atropurpurea' Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 a nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 12.10.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Miraśka, prosiłaś mnie o wymiary drewutni:podaję 8 x 3, z tego 5 x 3 to drewutnia, a 3 x 3 to szopka do której wchodzi sie z drugiej stronyDrewutnię robił mój mąż sam, jest jeszcze nie do końca skończona, ale i tak jest juz uzytkowana. http://images28.fotosik.pl/284/0df6bdc7629885c3.jpghttp://images44.fotosik.pl/19/bcbc49c0eb50fdc0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannab 15.10.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam. Piękny domek, piękny ogród, pięknie w środku tylko szkoda że tak mało zdjęć ze środka. Edytko bardzo proszę o więcej zdjęć ze środka domku bo przepiękne schody, podłoga przy nich i śliczna kuchnia z jadalnią zachęcają do dalszego oglądania a tu nic... Jestem na etapie wykończeniówki i szukam inspiracji a Twój domek jest w moich kolorkach, taki cieplutki i chciałabym zobaczyć co dodałaś do tych pokazanych już śliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 15.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 drewutnia 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannab 29.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Asiu, to sa płytki firmy cersanit, płaciłam za nie około 50 zł. /m, a koloru nie pamiętam , jkais jasny beż A możesz powiedzieć jakiego wymiaru są te płytki? I błagam pojaw się w swoim dzienniku najlepiej z ogromem fotek ze środka przepięknego domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.10.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witaj ! Jak to się stało, ze ja pierwszy raz u Ciebie to nie wiem Piękne, ciepłe, klimatyczne wnętzra a ogród bajka !! Podobają mi się te wyspy/klombiki - sama myślałam nad czymś podobnym, ale u mnie chyba za mało miejsca Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 29.10.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Te płytki są chyba 45 x 45 Może wkrótce sie wezme za robienie zdjęć to cos powrzucam, najgorzej się za cos zabrać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 29.10.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nie było mnie kilka miesięcy i odwiedzam wszystkich pokolei. Edytko kocham Twój dom a jeszcze bardziej Twój ogród i tę przestrzeń. Jest pięknie. Gratuluję gustu i smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts