Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Adriana" dom Edyty

Recommended Posts

hej :lol: pięknyyyyyy domek-elewacja to juz od poczatku mnie zainspirowała-u nas kończa dopiero,ogród-bajka :lol: a na koniec nietypowe pytanie--czy moge prosic o przyblizenie drewutni-fotki ,wymiary i ile miesci sie tam drzewa-spodobała mi sie bardzo koncepcja układania drzewa po obu stronach tylko my bysmy musieli miec wejscie od przodu :cry:

• Odpowiedzi 389
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj dziś aga1401

O tych rynienkach to ci raczej niewiele napisze, bo to kwestia mojego męża, najpierw było bez, ale chyba deszcz za mocno chlapał po tych wystajacych wykuszowych oknach, więc zamontował takie małe, ale czy jest lepiej, :roll: to sama nie wiem, zapytam może powie mi coś więcej A jeśli chodzi o drewutnie, to wiem, że wystepowalismy do Starostwa o wyrażenie zgody (czy cos takiego), to na pewno nie jest żadne pozwolenie na budowe, ale cos tam jest tez dokładnie w tej chwili nie powiem

Jutro odpowiem bardziej wyczerpująco

:lol:

ano niestety jest to kuchnia.mam salon od polnocnego wschodu.mamy w nim 5 okien :roll: .3 wykusz okna polnocne+1 tarasowe zachod+1 na salon od strony wschodu.nie wiem czy nie za duzo i nie wiem czy i tak nie bedzie zbyt ciemno.obiecam przyznac sie do bledu po wykonczeniowce jesli sie tak stanie.i zagram w totka zeby kupic druga dzialke i ustawic dom odwrotnie.

oj tak to jest jak czlowiek trafil na to forum majac juz dzialke i projekt w rece :oops:

Agatko, (Łukaszu) dzieki, ja też sie zastanawiam skąd brać pieniążki, dom budowalismy systemem gospodarczym, nie wszystko mam jeszcze zrobione, do ogrodu kupiłam niedawno malutkie roślinki, w cenie 5-10-15 zl. /sztukę, i naprawdę tanim kosztem cos tam zrobiliśmy, nich sobie pomału rośnie, mam nadzieję, że na wiosne wszytsko sie puści i będzie pomalutku nabierało kształtów :wink:

Miraśka, prosiłaś mnie o wymiary drewutni:

podaję 8 x 3,

z tego 5 x 3 to drewutnia, a 3 x 3 to szopka do której wchodzi sie z drugiej strony

Drewutnię robił mój mąż sam, jest jeszcze nie do końca skończona, ale i tak jest juz uzytkowana.

http://images28.fotosik.pl/284/0df6bdc7629885c3.jpg

http://images44.fotosik.pl/19/bcbc49c0eb50fdc0.jpg

Witam. Piękny domek, piękny ogród, pięknie w środku tylko szkoda że tak mało zdjęć ze środka. Edytko bardzo proszę o więcej zdjęć ze środka domku bo przepiękne schody, podłoga przy nich i śliczna kuchnia z jadalnią zachęcają do dalszego oglądania a tu nic... :) Jestem na etapie wykończeniówki i szukam inspiracji a Twój domek jest w moich kolorkach, taki cieplutki i chciałabym zobaczyć co dodałaś do tych pokazanych już śliczności.

• 2 weeks później...