Rezi 18.09.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 w niektórych marketach kupuje się płyty na sztuki sam dałem sie na to nabrac ....ale tylko 10 płyt kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ja wlasnie polozylem silikatowo - silikonowy webera - jestem zadowolony ... tylko kolor w realu wyglada zupelnie inaczej niz na probnikach ... rabat cieniutki do ugrania jest ok 20 % i do tego dochodzi jeszcze rabat producenta czyli ok 30 % z godzine - dwie po polozeniu jednej sciany zaczelo padac ... na szczescie zacinalo z drugiej strony wiec wiekszosc wyschla tylko w jednym rogu troche popadalo i tynk w kilku miejscach "splynał" poprawilismy nastepnego dnia ... teraz minely juz ze 3 tyg i wsyzstko wyglada OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.09.2006 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Po upojnym wieczorze z kalkulatorem w ręku musiałem niestety zmienić plany. Zamówiłem dzisiaj tynk polimerowo-mineralny Terranova TM313 w lokalnej hurtowni. Jeszcze się okazało, że się walnąłem w obliczeniach i elewacji mam ok. 30 metrów kwadratowych więcej, niż wcześniej liczyłem Musiałem dzisiaj dokupić dodatkowe 6 m3 styropianu i 1000 zł poszedł się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 10.06.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 odświeżam wątek. Zamierzam tynkować dom tynkiem WEBER Terranova TD331 lub Ceresit CT72, oba są silikatowe. Cena podobna. Co polecacie, co lepsze. Dom w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts