Edyta B. 15.09.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Mam stary kredens bardzo podobny do tego na zdjęciu.Tyle, że mój pokrty jest politurą i ma bardzo ciemny kolor.Jak uzyskac efekt tego na zdjęciu?????-nie mam pojęcia, a ogromny apetyt na takie cudo.Proszę i dziękuję za fachowe porady.Pozdrawiam Edyta http://img60.imageshack.us/img60/2508/sielsko4wy5.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Chyba zeskrobać (papierem ściernym) tę wierzchnią warstwę i pomalować, zabejcować (są białe bejce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 a opalarka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 17.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 najlepiej jest kupić taki specjalny preparat nakłada sie go pedzlem czeka a potem ściąga się stary lakier szpachelką o ile dobrze pamietam takie preparaty widziałem również w obi i castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiho 17.09.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 politurę zmywa się spirytusem kolor czyli bejcę skrobie do czystego drewna cykliną a na nie biała bejca a potem brązowa albo popielata wytarta szmatą tak , żeby została tylko w kątach i zakamarkach,tylko trzeba mieć wprawę,żeby nie wyszło jak brudne tylko jak stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts