Narvi 15.09.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ze względu na kradzieże prosze o radę jak zabezpieczyć ramy przed warunkami atmosferycznymi ( nie chcę uszkodzić ) . Same szyby chcę wyjąć i przechować do wniosny. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 15.09.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 15.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ja zbiłem ramkę z listewek i obiłem folią przy pomocy zszywek tapicerskich. Ramkę (na zewnętrzny wymiar okna) zamocowałem od środka na drutach do "zawiasów" w oknie.Poczytajcie jeszcze tu:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=57401&highlight=okna+dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ja zbiłem ramkę z listewek i obiłem folią przy pomocy zszywek tapicerskich. Ramkę (na zewnętrzny wymiar okna) zamocowałem od środka na drutach do "zawiasów" w oknie. Poczytajcie jeszcze tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=57401&highlight=okna+dachowe zrobiłem identycznie ...... pomysł z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca VELUX 15.10.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Witam wszystkich Forumowiczów, Wątek bardzo ciekawy. Po pierwsze, zalecam montaż okien, wtedy gdy możemy już zamknąć budynek. Poza tym dodam, że zdemontowanie zainstalowanego już okna nie jest takie proste:) Nie zalecam wyjmowania skrzydeł, gdyż niezabezpieczona rama okna, wystawiona na działanie warunków atmosferycznych może się uszkodzić. Lepiej rozważyć dobry alarm lub monitoring budynku, którego koszty nie są bardzo wysokie. PozdrawiamPaweł, Konsultant Velux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts