Contelek 15.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam wszytskich serdecznie Zaczynam budowę w Łodzi (STOKI) , potrzebuję od Was doswiadczonych Forumowiczów pomocy , gdzie najtaniej kupię w Łodzi beton , bloczki do fundamentu ,stal ,pustaka U,piasek pewnie i wszytko inne , sam nie wiem jeszcze co ?? Na razie zdjąłem humus , wywiozlem drzewka , gruz , podłączam prąd i wodę i za 2 tygodnie ma wejść ekipa , więc muszę wszystko kupić ... Domek to Viola 5 z prac domy w stylu , 170 m2, pustak u,strop monolityczne, dach ceramika . Pomózcie proszę bo się motam , szukam a nie ma jak doświadczenie Wasze Pozdrawiam Was SERDECZNIE Liczę na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cześć Mariusz zajrzyj na grupę łódzką a napewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1303&start=6240 proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 15.09.2006 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 DZIĘKI , TAM TEŻ RZUCIŁEM HASŁO , ALE W OGLOSZENIACH MOŻE KTOS Z ŁODZI SZPERA , POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam wszytskich serdecznie Zaczynam budowę w Łodzi (STOKI) , potrzebuję od Was doswiadczonych Forumowiczów pomocy , gdzie najtaniej kupię w Łodzi beton , bloczki do fundamentu ,stal ,pustaka U,piasek pewnie i wszytko inne , sam nie wiem jeszcze co ?? Na razie zdjąłem humus , wywiozlem drzewka , gruz , podłączam prąd i wodę i za 2 tygodnie ma wejść ekipa , więc muszę wszystko kupić ... Domek to Viola 5 z prac domy w stylu , 170 m2, pustak u,strop monolityczne, dach ceramika . Pomózcie proszę bo się motam , szukam a nie ma jak doświadczenie Wasze Pozdrawiam Was SERDECZNIE Liczę na pomoc Mariusz 30 Łódź [email protected] TEL.600 56 56 56 ale masz fajny numer telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts