madafaka pierwszy 16.09.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 http://www.domoweklimaty.pl/fileadmin/APA/houses/751/dukat.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziak1 16.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 no ma wszystko co dom powinien miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 16.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Wg mnie: Interesujący rozkład pomieszczeń - zwłaszcza poddasza. Aż sie prosi o bezposrednie przejscie z garażu do po. gosp. i przedsionka ( a przynajmniej to pierwsze). 4 kominy('') ? Aż sie prosi o rezygnacje z 3-ch wentylacyjnych i rekuperator. No i ten wielospadowy dach. Kwestia gustu, ale jak dla mnie przedobrzony i przekosztowany. B. łatwo byłoby zmniejszyć jego koszt o kilkadziesiąt procent, przy okazji poprawiając funkcjonalność poddasza poprzez zmniejszenie ilosci skosów. Jak dla mnie dyskusyjny również wykusz (jesli chcemy ciąć koszty). Pozatym OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts