Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 849
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Naprawdę nikt nie buduje oraz nie ma zamiaru budować tego domu.Ja właśnie zastanawiam sie nad kupnem tego projektu tylko dokonalabym parę zmian na poddaszu.

Chyba jest cos nie tak z tym projektem bo nikt nie wymienia doswiadczen.

Naprawdę nikt nie buduje oraz nie ma zamiaru budować tego domu.Ja właśnie zastanawiam sie nad kupnem tego projektu tylko dokonalabym parę zmian na poddaszu.

Ja równiez rozważam zakup tego projektu.

Jakie zmiany chcesz wprowadzić na górze?

Pozdrawiam

Ja równiez rozważam zakup tego projektu.

Jakie zmiany chcesz wprowadzić na górze?

Pozdrawiam

Zastanawiam się nad zrezygnowaniem z łazienki i garderoby w sypialni tak żeby był duży pokój oraz z tej małej łazienki a będzie jedna duża.A na dole chcę troszeczkę łazienkę zrobić większą tak żeby weszła kabina prysznicowa. Co myślicie o tych zmianach.

Ja góre zostawiłbym tak jak jest

co do zmiany wielkości łazienki na dole to nie widze takiej możliwości (zacieśni to znacznie wyjscie z kuchni miom zdaniem)

Czy może masz juz kupiony projekt?

Ja nawiązłem korespondencję z Dominantą i wiem że na razie żaden Sindbad nie powstał.

Biuro dołącza wizualizację do projektu i jestem ciekaw jak to wygląda

Czy masz może zestawienie materiałów do tego projektu?

Pozdrawiam

Witam,

Jestem zainteresowany, a wlasciwie juz zdecydowany na budowe tego domu. Budowac bede w systemie kanadyjskim. Chce zmienic uklad okien na gorze, byc moze wyciagnac garaz do pozniejszego przedluzenia, poszerzyc o 1m garaz, wydluzyc o 1m dom (tak aby na dole zmiescila sie lazienka z prysznicem i aby pokoj goscinny mial troche wiecej metrow). Chetnie podyskutuje n/t roznych pomyslow :)

z pozdrowieniami,

Piotr Rzepka

[email protected]

Czy ktoś buduje lub ma zamiar SINDBADA 2G

Witam serdecznie

To jest jeden z kilku projektów, które rozważamy.

Jeżeli uda nam się przeprojektować dach z kalenicą równolegle do frontu,

to ten projekt będzie naszym faworytem. :D

Gzie budujesz ?

PS.

My na Śląsku - Szuszec k/Pszczyny.

Witam,

Jestem zainteresowany, a wlasciwie juz zdecydowany na budowe tego domu. Budowac bede w systemie kanadyjskim. Chce zmienic uklad okien na gorze, byc moze wyciagnac garaz do pozniejszego przedluzenia, poszerzyc o 1m garaz, wydluzyc o 1m dom (tak aby na dole zmiescila sie lazienka z prysznicem i aby pokoj goscinny mial troche wiecej metrow). Chetnie podyskutuje n/t roznych pomyslow :)

z pozdrowieniami,

Piotr Rzepka

[email protected]

Witam

Garaż faktycznie jest dość ciasny i też rozważam jego poszerzenie o przynajmniej 0.5m natomiast pryła jest ok.

Kibelek na dole i tak jest w dość niekorzystnym miejscu więc nie ma go sensu powiększać by wszedł prysznic (2 łazienki na górze + kibelek). Ma wystarczyć na szybkie siku :lol: i tyle. Zmiany w obrysie domu powyżej 5% to już nie adaptacja i trzeba przemyśleć czy to się opłaca (lepiej projekt indywidualny). Ja ruszam na wiosne - lada dzień warunki zabudowy odbiorę :cry: . Pozdrawiam

Czesc,

Komu na szybkie siku temu na szybkie siku :) Czasem przyjezdzaja osoby majace problem z nogami i nie beda wchodzily na gore aby wziasc prysznic. Projekt i tak bede musial przerobic na kanadyjke weic okolo 10% powierzchni odzyskam i po malej zmianie bryly powinno byc OK. Masz moze plany zeskanowane ? Interesuja mnie wymiary poszczegolnych pomieszczen oraz informacja jak jest mierzona powierzchnia uzytkowa gory (do 1.80 czy 1.90 ?).

z pozdrowieniami,

Piotr Rzepka

Czesc,

Komu na szybkie siku temu na szybkie siku :) Czasem przyjezdzaja osoby majace problem z nogami i nie beda wchodzily na gore aby wziasc prysznic. Projekt i tak bede musial przerobic na kanadyjke weic okolo 10% powierzchni odzyskam i po malej zmianie bryly powinno byc OK. Masz moze plany zeskanowane ? Interesuja mnie wymiary poszczegolnych pomieszczen oraz informacja jak jest mierzona powierzchnia uzytkowa gory (do 1.80 czy 1.90 ?).

z pozdrowieniami,

Piotr Rzepka

Podaj maila to wyśle Ci rzuty (jako takie:)) i wszystko będzie jasne a powierzchnia użytkowa to 1.8m. Z łazienką na dole to fakt ale ja nie widze możliwośći jej powiększenia w obecnej bryle domu:(

pozdrawiam