Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 849
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich,

ucichło trochę, to wrzucę kilka zdjęć naszego sindbadka.

Jeszcze dużo do zrobienia, ale już mieszkamy :-)

Gratuluję, jest ślicznie. Kuchnia wyszła fantastycznie i te pomarańczowe krzesła - wisienka na torcie. Wrzuc proszę jeszcze jakies fotki. Najbardziej interesuje mnie widok Twojej kanapy z holu.

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
Witam wszystkich :) mam tutaj konto juz jakis czas i tylko czytam i zagladam na ten temat. Nigdy sie nie wypowiadalem wiec moze czas najwyzszy dolaczyc do grona osob ktore buduja badz juz ukonczyli urzadznie swojego SINDBADA ;) zdjecia z Mojego etapu budowy postaram sie pokazac jak najszybciej :) Pozdrawiam wszystkich ;)

witam wszystkich! mam do Was ogromną prośbę jesteśmy na etapie ocieplania poddasza mąż upiera się aby położyć na sufity boazerie ale jakoś mi to nie leży oczywiście podoba mi się drewno ale nie jestem jakoś przekonana.proszę o zdięcia lub poradę jeśli ktoś ma właśnie tak zrobione lub inaczej. [email protected]

• 2 weeks później...

Witam,

No my też położyliśmy Monzeplus super wygląda i w gruncie rzeczy było bardzo mało pobitych dachówek przy transporcie a z tego co znajomi mówią z innymi firmami jest różnie. Elektryk do nas wchodzi za 2 tyg. poźniej tynki i hydraulik. Mamy nadzieje że jesienia sie wprowadzimy do naszego cacka.

Mamy pytanko moi drodzy ile wyszło wam tynków w Sin 2G i czy macie może dobrego godnego polecenia tynkarza z okolic Warszawy ewentualnie przyjezdnego.Mam ogromny problem z tynkarzem bo nikt wsród znajomych niechce polecić gdyż nikt nie jest zadowolony. Jakie są koszty położenia zwykłych wapiennych ewentualnie kwarcowych tynków z m2?

Bede wdzieczna za info:)

Pozdrawiam,

megilord

Witam,

My z żoną rozpoczynamy budowę na wiosnę - niestety nie mogę otworzyć i pooglądać całego Pana albumu w związku z tym mam prośbę czy mógłby mi Pan przesłać zdjęcia Pana domu na mojego maila: sypek_onet.eu oraz drugie pytanie czy moglibyśmy z żoną podjechać do Państwa obejrzeć dom w rzeczywistości - bardzo nam zależy ponieważ trudno nam sobie wyobrazić powierzchnię poszczególnych pomieszczeń i te skosy o których wszyscy piszą;)

Będę wdzięczny za odpowiedź

Pozdrawiam

u nas tynki cementowo-wapienne wyszły 11-12zł/m2 ale to było rok temu. metrowo wyszło około 700m2

Witam,

No my też położyliśmy Monzeplus super wygląda i w gruncie rzeczy było bardzo mało pobitych dachówek przy transporcie a z tego co znajomi mówią z innymi firmami jest różnie. Elektryk do nas wchodzi za 2 tyg. poźniej tynki i hydraulik. Mamy nadzieje że jesienia sie wprowadzimy do naszego cacka.

Mamy pytanko moi drodzy ile wyszło wam tynków w Sin 2G i czy macie może dobrego godnego polecenia tynkarza z okolic Warszawy ewentualnie przyjezdnego.Mam ogromny problem z tynkarzem bo nikt wsród znajomych niechce polecić gdyż nikt nie jest zadowolony. Jakie są koszty położenia zwykłych wapiennych ewentualnie kwarcowych tynków z m2?

Bede wdzieczna za info:)

Pozdrawiam,

megilord

Witam,

Mam pytanie do Wszystkich czy ktoś buduje sindbada w Wielkopolsce albo na Dolnym Śląsku???? jeżeli tak to czy byłaby możliwość umówienia się ponieważ chcielibyśmy z mężem zobaczyć dom w rzeczywistości. My aktualnie zakupiliśmy projekt i mamy zamiar ruszyć z budową na wiosnę. Ale przedtem chcielibyśmy wiedzieć co warto byłoby zmienić przy adaptacji, jak wyglądają te skosy u góry o których wszyscy piszą.

Bardzo proszę o odpowiedź na mail: [email protected]

Pozdrawiamy

Gosia i Marcin z Poznania

Witam,

Swojego czasu czytałam że ktoś z nas zamienił łazienke z pokojem na samej gorze. Mam ogromną prosbę do tego Sindbadowca jak rozplanowałeś łazienke bo ja mam wielki z tym problem. Może masz jakąś wizualizacje ewentualnie zdjęcia. Bede bardzo wdzieczna.

Za jakieś 3 tygodnie ma nam wejsc hydraulik z robotą jednak krzyknał nam taka sumke za wykonanie + materiały że myslałam że zemdleje dodam że zdecydowalismy sie na kominek z płaszczem wodnym i będziemy mieli gaz.

Czy mógłby ktoś powiedzieć ile za taka robote mozna zapłacic, bo nie wiem czy szukać kogoś innego czy też brać fachowca poleconego ale drogiego.

Wstawiłabym troszke forek jednak mam z tym problem, moja wiedz mi na to nie pozwala.

Pozdrawiam,

megilord

11111111111111.JPG

• 2 weeks później...
Witam,

Swojego czasu czytałam że ktoś z nas zamienił łazienke z pokojem na samej gorze. Mam ogromną prosbę do tego Sindbadowca jak rozplanowałeś łazienke bo ja mam wielki z tym problem. Może masz jakąś wizualizacje ewentualnie zdjęcia. Bede bardzo wdzieczna.

Za jakieś 3 tygodnie ma nam wejsc hydraulik z robotą jednak krzyknał nam taka sumke za wykonanie + materiały że myslałam że zemdleje dodam że zdecydowalismy sie na kominek z płaszczem wodnym i będziemy mieli gaz.

Czy mógłby ktoś powiedzieć ile za taka robote mozna zapłacic, bo nie wiem czy szukać kogoś innego czy też brać fachowca poleconego ale drogiego.

Wstawiłabym troszke forek jednak mam z tym problem, moja wiedz mi na to nie pozwala.

Pozdrawiam,

megilord

tez bylaby ciekawa takiej zamiany. My w tej duzej lazience zrobilismy pralnie, suszarnie i ogromniasta garderobe z tego wzgledu ze jest to najcieplejsze pomieszczenie w domu :)