projektwentylacji 16.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Mam przyjemność zaproponować Państwu moje usługi z dziedziny projektowania: - instalacji wentylacyjnych - instalacji klimatyzacyjnych - instalacji centralnego odkurzania Posiadam wieloletnie doświadczenie w projektowaniu instalacji a także dzięki pracy w firmie instalacyjnej nieocenione doświadczenie praktyczne, z którym podzielę się z Państwem. Dokumentacja projektowa, którą otrzymacie Państwo składa się czterech egzemplarzy, a w każdym z nich: - projekt wentylacji mechanicznej (na Państwa życzenie w wersji elektronicznej )- opis działania instalacji- dobór trzech central do wyboru dla Państwa, różniących się cena- zestawienie materiałów, mogące stanowić zamówienie z hurtowni wentylacyjnej- spis firm wykonawczych oraz hurtowni wentylacyjnych w Państwa rejonie godnych polecenia. - aby nie dać się oszukać nieuczciwym firmą, orientacyjny koszt wykonania instalacji KOSZT PROJEKTU WENTYLACJI: 400 zł netto* Informacje dodatkowe - wycena zestawionych elementów wentylacji ( dodatkowy koszt 30 zł netto )- unikatowe powiązanie instalacji wentylacyjnej z rozprowadzeniem ciepłego powietrza z kominka!! ( dodatkowy koszt 30 zł netto )- opis oraz instrukcje przydane do samodzielnego montażu ( dodatkowy koszt 20 zł netto )- dobór oraz wrysowanie w działkę gruntowego wymiennika ciepła ( dodatkowy koszt 30 zł netto )- dobór ( trzech producentów) oraz wrysowanie na projekt domu urządzeń klimatyzacji ( dodatkowy koszt 30 zł netto ) Na terenie pomorze ściśle współpracuje z firmą instalacyjną, w wypadku skorzystania z ich usług PROJEKT GRATIS!! * dotyczy projektów wentylacji w domkach jednorodzinnych, przy większych obiektach cena do ustalenia. Warunki handlowe:- płatność za pobraniem/ przelew- termin realizacji 1-2 tygodnie- koszt wysyłki wliczony w cene projektu Zapraszam do współpracy. PW Projekty Gdyniatel. kom. 0 663 44 22 20e-mail: [email protected]GG 9401507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 18.09.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 W Warszawie chcą 1000złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijak9 20.09.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam, Byłbym zainteresowany projektem, z jaką firmą instalacyjną Pan współpracuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_whisky 28.09.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Dziś otrzymałem projekt od Pana Pawła, chciałbym gorąco polecić jego usługi.Projekt solidnie wykonany, wszystko solidnie w terminie. PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektywentylacji 22.10.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Podnoszę temat i zapraszam do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garfield 25.10.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Serdecznie polecam wspólpracę z panem Pawłemwszystko solidnie, rzeczowo, sprawnie PozdrawiamGarfield Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektywentylacji 30.10.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Zapraszam do współpracy. GWARANCJA JAKOŚCI I ZADOWOLENIA, SZYBKIE TERMINY REALIZACJI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 30.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Czy może pan zaprojektować system wentylacji na rekuperatorze Storkair 300-G90 w domu według projektu GLX 7 z pracowni studio-atriumhttp://www.studio-atrium.com.pl/projekt-domu-GLX-7,7,61,opis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektywentylacji 30.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Czy może pan zaprojektować system wentylacji na rekuperatorze Storkair 300-G90 w domu według projektu GLX 7 z pracowni studio-atrium http://www.studio-atrium.com.pl/projekt-domu-GLX-7,7,61,opis.html Witam! Oczywiscie że tak, nie ma najmniejszego problemu wszelkie informacje przesyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwpawel 19.11.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Zapraszam do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 04.12.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja część mam już zaprojektowaną ( przebieg kanałów)Interwsuje mnie projekt z podaniem przekroju kanalow i sposobu podzialu strumieni .Rzuty w moim dzienniku .Jaki bedzie koszt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts