KACHNuś 16.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Witam ,mam pytanie czy zna ktoś jakiś dobry program komputerowy, niekoniecznie darmowy, ktory pozwoliłby mi zaprojektować dokladnie(!) moj pokoj ;] ostatnio sobie sciagnelam program darmowy ale moznabylo malowac tylko wszystkie sciany naraz a nie pojedynczo a na tym mi zalezy...z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 17.09.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Poszukaj na forum, było już o tym kilka razy. Z tego co wiem całkiem niezły jest program na stronie IKEA.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 20.09.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ArchiCAD jest bardzo przyjemnym narzędziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts