Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nietypowy stolik :) ?

cheetah55

Recommended Posts

Mam pomysł na nietypowy stolik, chiałbym go zgrobić z dwóch lub trzech opon samochodowych i okrągłego blatu, tyle że jak wiadomo guma z opon samochodowych niezbyt fajnie pachnie :/ macie może pomysły co z fantem zrobić ???? może czymś pokryć (zabezpieczyć) gume albo przemyć jakimś środkiem chemicznym ????

Będe wdzięczny za pomysły :)

do nutka: myśle że sie spodoba

do edgar : nio nie do końca o to mi chodziło

do ave! : nio tak najłatwiej odpowiedzieć

Chyba niepodłapaliście klimatu, niektórzy chcą mieć stolik z np. wikliny pospolity i nudny ja wole taki nietypowy którego nikt nie ma, taka sztuka nowoczesna :)

Np. silnik V6 wygląda fajnie jako stolik 8) ładnie odczyszczony cześciowo pochromowany a na niego szklany blat ( to akurat nie mój pomysł widziałem kiedyś takie coś z progr. motoryzacyjnym :) )

do nutka: myśle że sie spodoba

do edgar : nio nie do końca o to mi chodziło

do ave! : nio tak najłatwiej odpowiedzieć

Chyba niepodłapaliście klimatu, niektórzy chcą mieć stolik z np. wikliny pospolity i nudny ja wole taki nietypowy którego nikt nie ma, taka sztuka nowoczesna :)

Np. silnik V6 wygląda fajnie jako stolik 8) ładnie odczyszczony cześciowo pochromowany a na niego szklany blat ( to akurat nie mój pomysł widziałem kiedyś takie coś z progr. motoryzacyjnym :) )

A spróbuj taki stolik przenieść na okoliczność porządków.

ALE SLUCHAJCIE, NIE MA SIE CO CZEPIAC. PRZECIEZ WYKORZYSTANIE OPON SAMOCHODOWYCH JUZ DAWNO ZNALAZLO ZASTOSOWANIE W TZW OSIEDLOWYM KRAJOBRAZIE (NP JAKO BLOKADY PRZED WJAZDEM NA MIEJSCE PARKINGOWE OSIEDLOWEGO VIP-A LUB KWIETNIKI Z PELARGONIAMI).

NIECH cheetah55 WYKONA TAKI STOLICZEK, ZROBI FOTKI I MOZE NAS PRZEKONA DO SWOJEGO POMYSLU...

No to zrob sobie taki stolik z silnika :) Ja juz wpadam w zachwyt :lol:

Wbrew pozorom nie takie drogie - zarzniety silnik V6 z Alfy Romeo (155/164) powinno dac sie kupic za grosze a przepiekne chromowane doloty juz ma :D

A moze ja tez sobie taki zrobie na przyszlym tarasie...?

• 5 years później...
Forma gumowa nawet zabezpieczona laminatem (jakimkolwiek) nie spełnia podstawowych wymogów bezpieczeństwa. Mam na myśli

fakt iż jest to produkt łatwo palny, wysoko dymny i toksyczny. Proponuję "modyfikację" pomysłu.

Pozdrowienia !

Minęło prawie 6 lat od poprzedniego posta, sporo czasu na modyfikację pomysłu :)