cheetah55 16.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Mam pomysł na nietypowy stolik, chiałbym go zgrobić z dwóch lub trzech opon samochodowych i okrągłego blatu, tyle że jak wiadomo guma z opon samochodowych niezbyt fajnie pachnie :/ macie może pomysły co z fantem zrobić ???? może czymś pokryć (zabezpieczyć) gume albo przemyć jakimś środkiem chemicznym ???? Będe wdzięczny za pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Mam pomysł na nietypowy stolik, chiałbym go zgrobić z dwóch lub trzech opon samochodowych i okrągłego blatu, tyle że jak wiadomo guma z opon samochodowych niezbyt fajnie pachnie :/ macie może pomysły co z fantem zrobić ???? nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edgar the liar 16.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Mój sąsiad znalazł sposób na zapach , poprostu postawił je na środku ogródka , dodatkowo posadził w nich kwiatki i pomalował na niebiesko-biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 17.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Az boje sie pomyslc co kolega cheetah55 mogly np zrobic z innych elementow samochodu np kierownicy Oj kobiety w tym domu chyba brak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cheetah55 17.09.2006 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 do nutka: myśle że sie spodoba do edgar : nio nie do końca o to mi chodziło do ave! : nio tak najłatwiej odpowiedzieć Chyba niepodłapaliście klimatu, niektórzy chcą mieć stolik z np. wikliny pospolity i nudny ja wole taki nietypowy którego nikt nie ma, taka sztuka nowoczesna Np. silnik V6 wygląda fajnie jako stolik ładnie odczyszczony cześciowo pochromowany a na niego szklany blat ( to akurat nie mój pomysł widziałem kiedyś takie coś z progr. motoryzacyjnym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edgar the liar 18.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 No chyba że tak to sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 18.09.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 do nutka: myśle że sie spodoba do edgar : nio nie do końca o to mi chodziło do ave! : nio tak najłatwiej odpowiedzieć Chyba niepodłapaliście klimatu, niektórzy chcą mieć stolik z np. wikliny pospolity i nudny ja wole taki nietypowy którego nikt nie ma, taka sztuka nowoczesna Np. silnik V6 wygląda fajnie jako stolik ładnie odczyszczony cześciowo pochromowany a na niego szklany blat ( to akurat nie mój pomysł widziałem kiedyś takie coś z progr. motoryzacyjnym ) A spróbuj taki stolik przenieść na okoliczność porządków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 18.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Fakt że o gustach się nie dyskutuje ale zauważ że nikt nie wpadł w zachwyt nad Twoim pomysłem. To powinno dać Ci coś do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 18.09.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Są preparaty zabezpieczające gumę - myślę, że jednocześnie minimalizują zapach... Poza tym guma śmierdzi raczej tylko gdy się mocno nagrzeje - użyj opon letnich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 18.09.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ALE SLUCHAJCIE, NIE MA SIE CO CZEPIAC. PRZECIEZ WYKORZYSTANIE OPON SAMOCHODOWYCH JUZ DAWNO ZNALAZLO ZASTOSOWANIE W TZW OSIEDLOWYM KRAJOBRAZIE (NP JAKO BLOKADY PRZED WJAZDEM NA MIEJSCE PARKINGOWE OSIEDLOWEGO VIP-A LUB KWIETNIKI Z PELARGONIAMI).NIECH cheetah55 WYKONA TAKI STOLICZEK, ZROBI FOTKI I MOZE NAS PRZEKONA DO SWOJEGO POMYSLU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 18.09.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Np. silnik V6 wygląda fajnie jako stolik ładnie odczyszczony cześciowo pochromowany a na niego szklany blat ( to akurat nie mój pomysł widziałem kiedyś takie coś z progr. motoryzacyjnym ) No to zrob sobie taki stolik z silnika Ja juz wpadam w zachwyt Wbrew pozorom nie takie drogie - zarzniety silnik V6 z Alfy Romeo (155/164) powinno dac sie kupic za grosze a przepiekne chromowane doloty juz ma A moze ja tez sobie taki zrobie na przyszlym tarasie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imwbudowa 18.09.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ja rozumiem na takiej oponie, jak z Formuły I, ale ze zwykłych... A niby lubie nowoczesne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Świerzak 18.09.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 popieram przedmówce.. i nawt samego autora postu silnik v6 jest ok... opny nie... baa.. nawet silnik syreny ok.. nie chce Cie zniechęcac ale to kiczowate jest, a skoro chcesz mieć oryginalny stolik to i mo że jego zapach p.s jestem zwolennikiem takich majsterkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P-art 02.02.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Forma gumowa nawet zabezpieczona laminatem (jakimkolwiek) nie spełnia podstawowych wymogów bezpieczeństwa. Mam na myśli fakt iż jest to produkt łatwo palny, wysoko dymny i toksyczny. Proponuję "modyfikację" pomysłu.Pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 02.02.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Forma gumowa nawet zabezpieczona laminatem (jakimkolwiek) nie spełnia podstawowych wymogów bezpieczeństwa. Mam na myśli fakt iż jest to produkt łatwo palny, wysoko dymny i toksyczny. Proponuję "modyfikację" pomysłu. Pozdrowienia ! Minęło prawie 6 lat od poprzedniego posta, sporo czasu na modyfikację pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 oj tam, oj tam... kolega musiał przemyśleć poradę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts