Nefer 20.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Kolejne potwierdzenie że niewiedza to błogosławieństwo. Głupota też Święta prawda P.S. wczoraj moja koleżanka otrzymała od swojego żonatego kochanka informację ( na służbowy, monitorowany e-mail ), że nie może się spotkać, bo musi być grzeczny jakiś czas. Ona zapytała dlaczego i jak długo to może trwać Dostała odpowiedź, że pół roku musi się przyczaić. Szkoda mi jego, jego żony i mojej koleżanki (choć tej ostatniej najmniej) Koleżanka teraz zachodzi w głowę co takiego mogło się stać i kto ją teraz będzie... rozweselał Jak myślicie? Ja mam teorię, że żona coś znalazła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Kolejne potwierdzenie że niewiedza to błogosławieństwo. Głupota też Święta prawda P.S. wczoraj moja koleżanka otrzymała od swojego żonatego kochanka informację ( na służbowy, monitorowany e-mail ), że nie może się spotkać, bo musi być grzeczny jakiś czas. Ona zapytała dlaczego i jak długo to może trwać Dostała odpowiedź, że pół roku musi się przyczaić. Szkoda mi jego, jego żony i mojej koleżanki (choć tej ostatniej najmniej) Koleżanka teraz zachodzi w głowę co takiego mogło się stać i kto ją teraz będzie... rozweselał Jak myślicie? Ja mam teorię, że żona coś znalazła :) I otóż to prędzej czy później kłamstwa i tak wyjdą na jaw i nie ma chyba mocnych żeby zdrada nie wyszła na jaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Kolejne potwierdzenie że niewiedza to błogosławieństwo. Głupota też Święta prawda P.S. wczoraj moja koleżanka otrzymała od swojego żonatego kochanka informację ( na służbowy, monitorowany e-mail ), że nie może się spotkać, bo musi być grzeczny jakiś czas. Ona zapytała dlaczego i jak długo to może trwać Dostała odpowiedź, że pół roku musi się przyczaić. Szkoda mi jego, jego żony i mojej koleżanki (choć tej ostatniej najmniej) Koleżanka teraz zachodzi w głowę co takiego mogło się stać i kto ją teraz będzie... rozweselał Jak myślicie? Ja mam teorię, że żona coś znalazła :) albo jakaś "życzliwa koleżanka twojej koleżanki" wysłała jednego małego SMS-a ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 albo jakaś "życzliwa koleżanka twojej koleżanki" wysłała jednego małego SMS-a ..... koleżanka pewnie zwie się Gall Anonim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 albo jakaś "życzliwa koleżanka twojej koleżanki" wysłała jednego małego SMS-a ..... koleżanka pewnie zwie się Gall Anonim A to prawda, że baby potrafią być potworami jak w grę wchodzi kawałek spodni... myślałby kto, że to taki miód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A to prawda, że baby potrafią być potworami podobno baby są potworami po ślubie bo nie noszą już stringów patrz inny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A to prawda, że baby potrafią być potworami podobno baby są potworami po ślubie bo nie noszą już stringów patrz inny wątek jestem potworem - nigdy nie nosiłam stringów :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A to prawda, że baby potrafią być potworami podobno baby są potworami po ślubie bo nie noszą już stringów patrz inny wątek jestem potworem - nigdy nie nosiłam stringów :(:( potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A to prawda, że baby potrafią być potworami podobno baby są potworami po ślubie bo nie noszą już stringów patrz inny wątek jestem potworem - nigdy nie nosiłam stringów :(:( Głowa do góry ja uwazam że nie muszą być koniecznie stringi żeby bielizna była sexy i podobała się facetowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 20.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Głowa do góry ja uwazam że nie muszą być koniecznie stringi żeby bielizna była sexy i podobała się facetowi No tak, tylko czy Twoja opinia jest tu najbardziej istotna...? Bo chyba najwięcej do powiedzenia ma ten Jedyny.... of course pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Głowa do góry ja uwazam że nie muszą być koniecznie stringi żeby bielizna była sexy i podobała się facetowi No tak, tylko czy Twoja opinia jest tu najbardziej istotna...? Bo chyba najwięcej do powiedzenia ma ten Jedyny.... of course pozdrawiam, gaga2 w sumie może i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Jako jeden z wielu płci przeciwnej potwierdzam Nie muszą być stringi...baa...moze w ogóle nie być majtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Jako jeden z wielu płci przeciwnej potwierdzam Nie muszą być stringi...baa...moze w ogóle nie być majtek a to Ci dowcipniś no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts