Inez 06.04.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Witajcie! Potrzebuję porady. Dom dwurodzinny 270 m z jedną kotłownią. Fachowcy mówią, że na propan, wyliczenia z "Muratora", że olej. Jestem w kropce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 07.04.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 kiedys w jakiejs specjalistycznej gazecie wyczytałem, ze olej jest tańszy. Znajomi znajomego mają ogrzewanie olejowe i mówia że nie załozyli by innego bo tanio wychodzi. Ja osobiście skłaniam się w strone gazowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinp 07.04.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 WitajJeżeli chodzi o podane przez ciebie paliwa to w zasadzie są one w podobnych cenach przy normalnych cenach PKN ORLEN jeżeli chodzi o olej, ale tego nie przewidzisz ostatnie dwa tygodnie to wachania o 25% góra dół a cene gazu masz w miare stałą decyzja należy do ciebie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Akcyza na olej opalowy bedzie rowna tej na olej napedowy, to juz wiadomo.Wiec nie trzeba juz liczyc, kto dostanie po tylku.Ogrzewanie olejowe stanie sie jednym z najdfrozszych. PozdrawiamOpał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Akcyza na olej opalowy bedzie rowna tej na olej napedowy, to juz wiadomo.Wiec nie trzeba juz liczyc, kto dostanie po tylku.Ogrzewanie olejowe stanie sie jednym z najdfrozszych. PozdrawiamOpał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inez 11.04.2003 03:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Dzięki za rady. Będzie gaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts