olido 17.09.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam,Pilnie szukamy ekipy - okolice Piasecznamamy pozwolenie na budowę i chcemy zacząc budować jeszcze w tym roku.Prosimy o namiary na solidnych wykonawców. Ola i Dominik tel. 0-604-578-213 pozdrawiamy wszystkich budujących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek nurzyński 18.09.2006 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 WitamProszę o więcej szczegółów tj. rzuty budynku na maila lub jeżeli jest to gotowy projekt to proszę podać jaki PozdrawiamMirek NurzyńskiTel. kom. 696 802 445 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguniawaw 09.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam Proszę o więcej szczegółów tj. rzuty budynku na maila lub jeżeli jest to gotowy projekt to proszę podać jaki Pozdrawiam Mirek Nurzyński Tel. kom. 696 802 445 Nie polecam tego Pana do współpracy ani ekipy Pana Ryszarda Grzebieta z okolic Poznania którą rekomenduje. Mieli zrobić mi ocieplenie...ale...: umowa już byla przygotowana, termin ustalony, cena również - płatności itp. mieli przyjechać w poniedziałek - wzięłam urlop czekam - dzwoną że przyjadą we wtorek, we wtorek nie poszlam do pracy czekam a oni dzwonią że za tydzień, za tydzień ze w piątek, w piatek ze w sobote.... dalam sobie spokój. szkoda tylko ze mnie zwodzili i obiecywali przyjść. Dobrze ze nie dalam zaliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 11.10.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Warto zapamiętać. Niezła REKLAMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djmarekl 06.11.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 nż elektryk = INSTALACJE ELEKTRYCZNE - MONTAż I WYKONAWSTWO - SOLIDNIE - DOKUMENTACJA POWYKONAWCZA WRAZ ZE ZDJęCIAMI PROWADZONEJ INSTALACJI - MOżNA ZAREZERWOWAć TERMIN (TO NIC NIE KOSZTUJE) - KONTAKT 513-576-219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts