karolpila 18.09.2006 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam Developer buduje nam mieszkanko a my zastanawiamy się co zrobić aby było bardziej funkcjonalne. Jest to mieszkanie dla młodego małżeństwa + dziecko. Macie jakieś ciekawe propozycje ??link: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3546f02ae414bda5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 18.09.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 OJ NIETYPOWE TO WASZE MIESZKANKO , ALE MNIE SIE PODOBA, CHOC DOMYSLAM SIE, ZE PRZED WAMI SPORE WYZWANIE, ABY Z TAK "KANCIATYCH" MUROW ZROBIC COS PRAKTYCZNEGO. ROPONUJE JEDYNIE, ABYSCIE POKOJ 11 M2 PRZEZNACZYLI NA SYPIALNIE, A WIEKSZY 17 M ODSTAPILI DZIEDZIECIATKU. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolpila 19.09.2006 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No właśnie nietypowe ono. Najgorsze jest to, że skończyły mi sie pomysły na poprzestawianie ścianek tak aby poprawić co-nieco. Jak macie jakiś pomysł to piszcie [email protected] lub zamieszczajcie tutaj.(....acha ściankę nośną między kuchnią a dużym pokojem mogę przebić robiąc aneks kuchenny - pytałem się developera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts