Astomar 18.09.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Zwracam się zapytaniem : Czy po wydaniu przez Urząd pozwolenia na budowę i zatwierdzenia projektu , można do do prjekty w trakcie budowy wprowadzić drobne zmiany np. wymiary okna lub kształt okna ? Jak to wygląda od strony prawnej i praktycznej ? Proszę o radę i jak to załatwić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 wymiaru okna i jego wyglądu nie trzeba zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astomar 18.09.2006 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 pytanie do "kusi" , co oznacza że nie trzeba zmieniać ? W trakcie analiży doszedłem do wniosku żeby zmienić - skorygować wymiar okna na mniejszy . Ten rodzaj zmian mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Zwracam się zapytaniem : Czy po wydaniu przez Urząd pozwolenia na budowę i zatwierdzenia projektu , można do do prjekty w trakcie budowy wprowadzić drobne zmiany np. wymiary okna lub kształt okna ? Jak to wygląda od strony prawnej i praktycznej ? Proszę o radę i jak to załatwić . Ja rozmawiałam na ten temat z naszym architektem, powiedział, ze mozna dokonywać niewielkich zmian. U mnie takie zmiany nastąpiły w trakcie budowania, "w praniu" wyszło, ze powinno się niektóre elementy pozmieniać, w tym np.wymiary okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 to zmień okno na takie jak potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts