tyberian 18.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Na Dogomanii jest wątek do którego wklejam skrót http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29633podała mi go nasza Zuzia, jest to piękny pies - suczka owczarek po tak potfornych przejściach, że boi się praktycznie wszystkiego a ludzi przede wszystkim. Nie wiem czy jest u nas ktoś, kto zechciałby poświęcić czas i popracować z nią aby mu zaufała. Jeśli ktoś ma dużą cierpliwość i bardzo dobre chęci to zdobędzie jej zaufanie alle to miusi potrwać. Jest to wyzwanie dla osoby, która potrafi zrozumieć strach, ból, przerażenie i nieufność. Może jest taki ktoś? Może Ona też ma szansę kogoś pokochać i być kochana a nie tylko bita i katowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Dzieki Tyberian.Ti rzeczywiscie trudny przypadek i ta sunia powinna raczej trafic do domu, gdzie bedzie sama, gdzie poswieci sie czas tylko dla niej - ona jest przerazona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 18.09.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 To sunia dla kogos o ogromnym sercu, kogos kto wiele uczucia w nia zainwestuje, ale wierze ze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 18.09.2006 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Człowieku o wielkim sercu - odezwij się!Pomożemy finansowo jeli tylko to byłoby przeszkodš (napisz do mnie na pw) a poza tym decydujesz się zajšć tym pięknym psem.czekam mimo wszystko na odzew, nietracę nadziei, że gdzie jest szczęliwy, wymarzony dom dla niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts