Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zakochałam się w tej łazience

NUTKA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pomyslowa ta lazienka.Ja bym dala jakis stlumiony pomarancz lub cieply braz i dodatki na poleczkach jakie zgrane z soba (aby nie bylo efektu rozgardiaszu).

Osobiscie podobaja mi sie lazienki w ktorych wszystkie rzeczy uzytkowe sa niewidoczne(gdzies pochowane)a na wierzchu tylko skromne dekoracyjne sprawy (jakas orchidea,gustowna swieczka czy jakas figurka drewniana)

--------------------------------------------------------------------------------

Gdyby nie ten "wsciekly pomarancz" ta lazienka bylaby beznadziejnie nudna.

jak komus w zyciu brakuje ekscesow, to w lazence doszukje sie ekstrawagancji. W moim zyciu nudy brak, wiec pozostane przy nudnej lazence...

--------------------------------------------------------------------------------

Gdyby nie ten "wsciekly pomarancz" ta lazienka bylaby beznadziejnie nudna.

jak komus w zyciu brakuje ekscesow, to w lazence doszukje sie ekstrawagancji. W moim zyciu nudy brak, wiec pozostane przy nudnej lazence...

Jak sie chce zrobic na forum ladny cytat z wypowiedzi innego usera wystarczy otoczyc tekst znacznikami quote otwierajacym i zamykajacym.

O ekstrawagancji nie ja pisalam, wiec prosze mnie za to nie szargac. Poza tym to bylo w innym watku a na forum netykieta wskazuje ze nie ladnie jest komentowac dyskusje z jednego watku w innym watku. To sie nazywa hermetyzacja watkow. Brzmi moze glupio ale pozwala na utrzymanie wzglednie milej atmosfery.

Mozesz byc pewna, ze mozesz juz wywalic swojego awatara i pisac normalnie. Zrobilas wokol siebie juz tyle zamieszania ze wiekszosc bywalcow na dlugo to zapamieta.

Mozesz byc pewna, ze mozesz juz wywalic swojego awatara i pisac normalnie. Zrobilas wokol siebie juz tyle zamieszania ze wiekszosc bywalcow na dlugo to zapamieta.

a mnie wciaz malo... :lol: zartuje oczywiscie. Poprostu radze sie Was w temacie dla mnie przerazajacym, jakim jest remont mojego mieszkania. Tyle tu doswiadczonych mezczyn (w kw. remontowo-budowlanych oczywiscie), ze spewnoscią udzielą kilku cennych rad samotnej mlodej damie. LIcze na to!

Nie obrazicie sie jesli poszukam dziury w calym?

Jak dla mnie za duzo tego wszystkiego, wole wiekszy spokoj.

To czepiam sie:

1. mysle ze w takiej lazience nic spod umywalki wystawac nie powinno, umywalka zbyt waska.

2. ten stojaczek na reczniki i tak zniknie ze srodka lazienki bo to kompletna pomylka, wiec brakuje mi normalnych nasciennych wieszakow na reczniki, szlafrok itp. Moze zredukowac ilosc poleczek i w to miejsce... Glupio klasc mokry recznik albo szlafrok na polke. A skoro nie tam to gdzie?

3. wole szersze lustra i szkoda ze nie ma lustra przy wannie. Kibelek w takim kaciku bez dodatkowego oswietlenia, przy czytaniu moga sie oczy meczyc.

4. polki nad wanna dosc nieszczesliwie bo nie mozna nic na nich polozyc bez wlazenia do wanny, zostawilbym jedynie ta na dole. Moze srodkowa... Dodatkowo reczniki... Ja osobiscie jak kazdy zwyczajny facet kiedy biore prysznic to "z rozmachem" wiec...

5. nie dalo rady wykombinowac zadnego miejsca zeby schowac wiadro?