zygmor 29.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 hanka55, Jestem pod wrażeniem, aż zaniemówiłem Trzymaj tak dalej. Mój ogród trochę w innym charakterze, bo w lesie. Moja działka odkryta od zachodu, a te wiatry pędzą na moją działkę większość dymów z kominów, bo reszta zabudowań tylko od zachodu, szczególnie że węgiel wraca do łask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalia 29.09.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Haniu aż brak mi słów aby opisać piękno Twojej posiadłości . Jak dobrze , że wkleiłaś zdjęcia , a ten śliczny piesek na stylowej sofce rewelacja . Dużo pracy Was to kosztowało ale warto było bo efekt wizualny jest niesamowity w porównianiu z tym co byłoPozdrawiam Kalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 30.09.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 To ja też się pochwalę http://images3.fotosik.pl/184/e67732200c1467afmed.jpg http://images1.fotosik.pl/193/f1b697a1db5a4b3amed.jpg http://images1.fotosik.pl/193/c63fbf0394bcdde6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 01.10.2006 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Rispetto bardzo fajny ten taras.Mozna wiedziec jakie sa jego wymiary??? Jaka roznorodnosc w "zieleni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 01.10.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Rispetto bardzo fajny ten taras.Mozna wiedziec jakie sa jego wymiary??? Jaka roznorodnosc w "zieleni". Taras ma 8x4 m. Teraz dopiero widzę, że nie udało się przykryć nieprzyklejonych jeszcze płytek na cokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 01.10.2006 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Nawet nie zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.10.2006 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Hanka55 i Rispetto, bardzo piękne tarasy i ogrody, każdy w innym stylu. Jak dla mnie to bomba . Szkoda że jeszcze nie udało mi sie wkleić swoich fotek do muratora, no ale ja to na razie mam tylko "poligon doświadczalny u mamy" i ma on dopiero 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 02.10.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Hanka55 i Rispetto, bardzo piękne tarasy i ogrody, każdy w innym stylu. Jak dla mnie to bomba . Szkoda że jeszcze nie udało mi sie wkleić swoich fotek do muratora, no ale ja to na razie mam tylko "poligon doświadczalny u mamy" i ma on dopiero 2 lata. Za tydzień minierównież dwa lata odkšd mieszkamy w tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Hanka55 i Rispetto, bardzo piękne tarasy i ogrody, każdy w innym stylu. Jak dla mnie to bomba . Szkoda że jeszcze nie udało mi sie wkleić swoich fotek do muratora, no ale ja to na razie mam tylko "poligon doświadczalny u mamy" i ma on dopiero 2 lata. Za tydzień minierównież dwa lata odkšd mieszkamy w tym domu a co robisz z tymi donicami na zime?? bo z tego co zauwazylam sa plastikowe.podoba mi sie taki taras zastawiony roznymi roslinkami... aha i super patent - kolka przykrecone do nog stolu...( czy moze tak kupiles??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 02.10.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Hanka55 i Rispetto, bardzo piękne tarasy i ogrody, każdy w innym stylu. Jak dla mnie to bomba . Szkoda że jeszcze nie udało mi sie wkleić swoich fotek do muratora, no ale ja to na razie mam tylko "poligon doświadczalny u mamy" i ma on dopiero 2 lata. Za tydzień minierównież dwa lata odkšd mieszkamy w tym domu a co robisz z tymi donicami na zime?? bo z tego co zauwazylam sa plastikowe.podoba mi sie taki taras zastawiony roznymi roslinkami... aha i super patent - kolka przykrecone do nog stolu...( czy moze tak kupiles??? ) Częć rolin chowam do domu (datury, bugenwilla, passiflora, oleander), ale wszystkie iglaki zimujš na zewnštrz. Zsuwam je do ciany domu, donice obkładam słomš, obwišzuję agrowłókninš i tak czekajš do wiosny. Tylko jodła koreańska stoi na rodku, bo robimy z niej "wištecznš" choinkę. Kółka do stołu przykręciłem sam, ale zauważyłem dwie niedogodnoci. Po pierwsze jedna para kółek jest skrętna, a druga jedzi tylko na wprost - wszystkie muszš być skrętne, bo trochę ciężko się kieruje. I po drugie stół stał się wyższy i trochę niewygodnie siedzi się przy nim na fotelach - trzeba podkładać poduszkę pod siedzenie. Na wiosnę skrócę te nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 02.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=78343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Hanka55 i Rispetto, bardzo piękne tarasy i ogrody, każdy w innym stylu. Jak dla mnie to bomba . Szkoda że jeszcze nie udało mi sie wkleić swoich fotek do muratora, no ale ja to na razie mam tylko "poligon doświadczalny u mamy" i ma on dopiero 2 lata. Za tydzień minierównież dwa lata odkšd mieszkamy w tym domu a co robisz z tymi donicami na zime?? bo z tego co zauwazylam sa plastikowe.podoba mi sie taki taras zastawiony roznymi roslinkami... aha i super patent - kolka przykrecone do nog stolu...( czy moze tak kupiles??? ) Częć rolin chowam do domu (datury, bugenwilla, passiflora, oleander), ale wszystkie iglaki zimujš na zewnštrz. Zsuwam je do ciany domu, donice obkładam słomš, obwišzuję agrowłókninš i tak czekajš do wiosny. Tylko jodła koreańska stoi na rodku, bo robimy z niej "wištecznš" choinkę. Kółka do stołu przykręciłem sam, ale zauważyłem dwie niedogodnoci. Po pierwsze jedna para kółek jest skrętna, a druga jedzi tylko na wprost - wszystkie muszš być skrętne, bo trochę ciężko się kieruje. I po drugie stół stał się wyższy i trochę niewygodnie siedzi się przy nim na fotelach - trzeba podkładać poduszkę pod siedzenie. Na wiosnę skrócę te nogi. moja datura jeszcze kwitnie kiedy ja uciac i zawiesc do garazu? reszte kwiatow tez chce przezimowac w garazu - mam okna i grzejnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 02.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 moja datura jeszcze kwitnie kiedy ja uciac i zawiesc do garazu? reszte kwiatow tez chce przezimowac w garazu - mam okna i grzejnik. U mnie datura już przekwitła A tak w ogole, to w zeszłym tygodniu widziałem takie dwumetrowe datury w Auchan po 5 (słownie: pięć) złotych! Serce się kraje patrzšc jak tam marniejš Podobnie z innym rolinami (np przepiękne powojniki po 10 zł) Ja chowam, jak temperatura spada do 5 stopni. Powinny wytrzymac chyba do 0, ale i tak nie siedzimy wtedy na tarasie, więc mogę spokojnie odesłać je na sen zimowy. Nie wiem, czy taka metoda jest dobra, ale póki co - jest skuteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 ok tak zrobie....moja teraz obsypala sie kwiatami jak zwariowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts