dempsey 18.09.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam. Poszukuję osoby która realizuje bądź wybudowała dom według tego projektu http://www.mgprojekt.com.pl/domki/chatka/chatka.html . Co sądzicie o tym projekcie . Czy jest możliwe wybudowanie domu o większej powierzchni „pod klucz” w kwocie do 90 tyś zł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 18.09.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 jeżeli włożysz "ciut" pracy własnej i zatrudnisz tanią i kompetentną ekipę...to wszystko możliwe, choć z drugiej strony metr 2 domu pod klucz kosztuje od 1500-2000 w zalżności od standardu wykończenia więc wszystko jest możliwe, na pewno powinieneś się zmieścić w ok 120kzł ale to też zależy bo przecież trzeba się liczyć z wydatkami, które nie "budują" domu a są niezbędne do jego postawienia... tak czy inaczej powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tpeter1 27.12.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Mam zamiar na wiosnę 2007 rozpocząć budowę Chatki MGProjekt. jestem na etapie załatwiania formalności. jeśli ktoś budował CHATKĘ lub jest na trochę bardziej zaawansowanym etapi prosdzę o wymiane doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yanek1 25.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 witam czy ktos z WAS moze buduje lub juz wybudował domek http://www.mgprojekt.com.pl/domki/chatka/index.php jestem mocno zainteresowany tym projektem jezeli ktos ma jakies wiadomosci to chetnie wysłucham podpowiedzi i wskazowek Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomo203 05.02.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów, czy ktoś z Was budował, buduje domek Chatka z MGProjekt? Mam zamiar kupić ten projekt, domek bardzo mi się podoba ale chciałbym go zobaczyć w realu i spytać mniej więcej o koszty budowy, pozdrawiam i czekam na Wasze odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tpeter1 17.02.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 WitamJestem w trakcie budowy a właściwie wykańczania Chatki. Domek jest w stanie zamkniętym, wytynkowany w środku. Budować zacząłem w najgorszym okresie, bo tuż przed "kryzysem" kiedy wszelkie materiały i fachowcy byli najdrożsi. rozpoczynając budowę teraz taniej można o około 10-15%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niczka 12.03.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam! Jestem świerzakiem na tym forum, ale postanowiłam się odważyć i napisać o moich planach i poprosić o radę czy jest sens rozpoczynać taką budowę. Mianowicie bardzo ale to bardzo chcielibysmy z mezem miec własny kat, chocby najmniejszy, ciany ale własny. I sprawy mają się tak: Mamy własna działkę, ogrodzoną. Znależlismy projekt domu ktory by nam odpowiadał, tylko zastanawiamy sie czy ten kosztorys nie jest zanizony: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/chatka/index.php Moje pytanie brzmi czy bylibyśmy w stanie postawić taki domek mieszcząc sie w 100 tysiącach. Zakładaja że mąż zajmie sie elektryka (elektryk), no i malowanie, położenie płytek i drobne prace wykona szwagier? Co sądzicie o tym projekcie? http://www.mgprojekt.com.pl/domki/chatka/index.php Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 12.03.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja tylko wypowiem się o pokojach na górze. Są bardzo malutkie:( pokój 9m2 bez skosów to jest kliteczka, a ze skosami to tylko sypialnia. Nie wiem ile osób bedzie w nim mieszkac. Jak bym miała wybudowa dom z takim metrażem to tylko parterówka, przynajmiej nie było by skosów. odchodził by też koszt schodów. Na dom dla rodziny z dziecmi to mi nie pasuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ango 13.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Domek z wyglądu bardzo fajny, ale pokoje na górze przez te skosy to będą już chyba naprawdę mikroskopijne. Nie wiem dla ilu osób ma być ten domek, dla dwóch to jeszcze jakoś ujdzie. My z mężem też myślimy o małym własnym domku ale właśnie parterowym, projekt D06 Mały. Na forum można o nim poczytać, są też zdjęcia. Też malutki, mniej niż 80m2. A co do kosztów to chyba coś za tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomo203 20.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Moge poprosic o zdjęcia z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzempek84 23.04.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 witam Bardzo podoba mi się ten domek, niestety nie udało mi się znaleść zdjęć z realizacji tego projektu. Bardzo proszę Pana tpeter1 o przesłanie mi jakiś zdjęć domku, interesują mnie szczególnie wnętrza domku. Mój mail: [email protected] Będe ogromnie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomo203 18.08.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 ja buduje http://forum.muratordom.pl/entry.php?108921-Domek-projekt-Chatka-z-pracowni-mgprojekt zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomo203 18.08.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ja buduje ten domek zapraszam http://forum.muratordom.pl/entry.php?108921-Domek-projekt-Chatka-z-pracowni-mgprojekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotkamakotka 24.02.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ] Buduje ktoś jeszcze Chatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts