scur 05.10.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ja mam polara 6 lat i chodzi bez zarzutu, cicho nie wymaga odszraniania. Teraz przewiozłem go do nowego domu i uzywam dalej. Jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.10.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dlaczego mi się jeszcze nigdy nic nie popsuło????? Miałam dotychczas Whirlpoola (lodówka i pralka po 10 lat intensywanej pracy) Aristona (piekarnik ., płyta gazowa, pralka- 6 lat). Wymieniałam łożyska kiedy trzeba, lodówka najczęściej na najniższej mocy nieźle chłodziła.... zero problemów... No dobrze - żelazka Philipsa (chyba ze 4, wszystkie z najwyższej półki a siadały po ok. dwóch latach) - teraz mam Browna bez bajerów - jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 06.10.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 prawda jest taka ze zadna firma nie idealnej produkcji i zawsze zdarzaja sie wadliwe wyroby. Kwestia poprostu szczescia i na cos akurat trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 07.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 jestem zwolennikiem krajowych produktów ale....niestety polar dla mnie jest marką do dupy lodówka 5 letnia ---trzy razy w naprawie... raz agregat dwa razy problemy z termostatem działa , ale przypuszczam ,że w takiej pracy przekracza deklarowaną normę zużycia dwukrotnie... w nowej kuchni mam siemensa i tu powiem szczerze był strzał w dziesiatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 10.10.2006 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 jestem zwolennikiem krajowych produktów ale....niestety polar dla mnie jest marką do dupy Ja też jestem zwolennikiem albo raczej byłem krajowych produktów. Polar to teraz montownia Whirpoola. Nie jest to też kwestią szcześcia jak pisze Maggi ("lojalny pracownik tejże firmy"). Serwis jeszcze przez telefon mówi, że w Polarach po 4 latach rozszelniają się przewody. U mnie to był strzał w 10. Ma teraz 4 lata i to ta usterka. Jasnowidz jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 10.10.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 kazdy ma swoja opinie ja akurat znam braze AGD i pracowalam nie tylko w tej firmie i wiem jak to jest " od srodka" i dalej uwazam ze nie ma firm idealnych i zawsze mozna trafic na felerny model, nie zaleznie od ceny. Dokladnie tak samo jak z samochodami A decyzja zalezy od kazdego z nas indywidulanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 23.10.2006 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 dalej uwazam ze nie ma firm idealnych i zawsze mozna trafic na felerny model, nie zaleznie od ceny. Dwie sztuki po kolei z podobnymi wadami których naprawa nie ma ekonomicznego sensu. To nie PRZYPADEK !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 23.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Hm. Polar. Mam. 7 lat..... i nigdy wiecej. Powody są dwa. Po pierwsze Polar jako firma nie istnieje (wykupił go łyrpul), a to co obecnie jest sprzedawane to tylko znak towarowy POLAR a w srodku jest coś zupełnie innego . Po drugie - wynikajace z pierwszego części do "starego" polara brak. Tego wszystkiego dowiedziałem się od dwóch serwisów.Ja ma Polar CZ 3402 Electronic. Pada mi właśnie elektronika. Z Electro(nic) zostaje mi powoli to nic. Serwis jest bezradny ponieważ płytka electro(nica) jest od ponad dwóch lat nieosiągalna.I tyle.Na razie jade na starym (dwudziestoletnim) też polarze 176 - jeszcze ślubnym.Chyba kupię electroluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 27.11.2006 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A temperatura w lodówce rośnie Dobrze że zbliża się zima to oszczędzę na ogrzewaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 28.11.2006 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Hm. Polar. Mam. 7 lat..... i nigdy wiecej. Powody są dwa. Po pierwsze Polar jako firma nie istnieje (wykupił go łyrpul), a to co obecnie jest sprzedawane to tylko znak towarowy POLAR a w srodku jest coś zupełnie innego . Po drugie - wynikajace z pierwszego części do "starego" polara brak. Tego wszystkiego dowiedziałem się od dwóch serwisów. Ja ma Polar CZ 3402 Electronic. Pada mi właśnie elektronika. Z Electro(nic) zostaje mi powoli to nic. Serwis jest bezradny ponieważ płytka electro(nica) jest od ponad dwóch lat nieosiągalna. I tyle. Na razie jade na starym (dwudziestoletnim) też polarze 176 - jeszcze ślubnym. Chyba kupię electroluxa. ................... znalazłem magika/elektronika, który płytkę sterującą agregatami naprawił. Lodówka chodzi i nawet działa. Już prawie miesiąc. Za jedyne 250 zł + gwarancja pół roku. Więc na razie wymiany na nową nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STAQ 08.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja mam Polara dwuagregatowego CZN - i sobie chwalę mimo że półeczki w lodówce wymieniane były kolejno na gwarancji no i światełko w środku Poza tym polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 10.12.2006 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Ostatnio poczytałem forum poświęcone elektronice http://www.elektroda.plO Polarach jest tam niskie mniemanie. Mój przypadek też jest tam powtarzalny:Pierwszy tematDrugi temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts