whati 18.09.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mam problem i bardzo prosze o pomoc. Mój salon ma jakieś 40m kw.,jedna ściana zewnętrzna to okna o wysokości jakies 2m.50cm, dodatkowym problemem jest fakt, ze jest to pomieszczenie parterowe,popnizej poziomu calego parteru, bez "normalnego" sufitu,stanowi go dopiero dach. Pomieszczenie jest zupełnie otwarte. W tej chwili myślimy nad zmiana ogrzewania, ale nie bardzo wiemy co da najlepsze rezultaty w tym pokoju. Czy ogrzewanie podłogowe zda egzamin? Salon jest piękny, ale zimą nie da sie tam wytrzymać, cale ciepło ucieka na górę. Będę wdzięczna za wszelkie pomysły, moze ktoś z Was ma podobny pokój i sprawdził juz jakies rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 24.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam. Jak jest wysokość pomieszczenia? Mam rozumieć, że powyżej znajduje sie mała antresola? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 jedynym rozsądnym rozwiązaniem będzie podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
whati 26.09.2006 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 tak, powyzej znajduje sie mala antresola, ale tylko na jakiejs 1/5, moze 1/6 powiezchni. dach jest skosny, wysokosc pomieszczenia wynosi od 5 do 3 metrow(orientacyjnie).ps:przepraszam za nizbyt rychliwa odpowiedz, ale ciagle prosze o jakies podpowiedzi.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 01.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam. Proponowałbym podłogówkę. Nie ma mowy o niedogrzaniu. Oczywiście z zachowaniem strefy brzegowej. Może Pan spokojnie zastosowac podłogówke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts