LillyRose 18.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mam pytanie dla specjalistów jestem na etapie projektowania własnego domu, przy jednej ze ścian (od wschodu) chciałabym posadzić dwie sosenki albo świerki. Jak mam zabezpieczyć fundament domu i jak blisko ścian można posadzić takie drzewa? z góry bardzo dziękuję za wszystkie dobre rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kef 18.09.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam U mnie przy podpiwniczonym domku letniskowym w odległości ok 3 m od 15 lat rosną 2 świerki kłujące. Fundamentom póki co (i mam nadzieje że tak już zostanie ) nic nie jest, chodź dochodzą do nich cieńkie korzenie boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman2 18.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 mi doradzono przymocować folię budowlana 0,3 / 0,4mm jakozabezpieczenie przed korzeniami i zasypać.Tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 18.09.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 mi doradzono przymocować folię budowlana 0,3 / 0,4mm jako zabezpieczenie przed korzeniami i zasypać. Tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts