Edytax 18.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Zebrałam wszystkie dokumenty które byly we wniosku i zdałem je do sekretariatu powiatowego urzedu nadzoru budowlanego. PO 10 dniach przysłali mi list polecony z prośbą o dostarczenie jeszcze 3 dokumentow brakujących ktore dostarczyłam po 3 dniach (mialam ternim 7 dni) czy termin 3 tygodni liczy sie od zdania za pierwszym razem domukentow czy ten termin licz sie od dostarczenia tych 3 pozostałych w dostarczonym pozniejszym terminie.???????. Bo wiem że po 21 dniach moge już mieszkać w budynku jeżeli nie ma sprzeciwu nadzoru budowlanego.. OD ktorego momentu liczy sie okres 3 tygodni ?? Czy ktos wie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 19.09.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Moim zdaniem liczy się od dnia złożenia kompletnej dokumentacji, czyli od dnia w którym uzupełniłaś papiery.P.S. A czego brakowało? Tak z ciekawości pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edytax 19.09.2006 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ksero uprownień budownika nie było dane i oświadczenie hydraulika nie zawierało sformułowania zgodnie z projektem budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts