mriusz_79 18.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 wlasnie zaczolem budowe zrecznego c77a i na wstepie prosba, kupilem projekt i przed samym wykopaniem fundamentów zmieniłem zdanie ze chce miec odbicie lustrzane,fundamenty już stoją potrzebne mi sa tylko rysunki tech. (łatwiej bedzie murarzom budowac bo teraz im ciezko odzczytywac wymiary)prosba do osoby która ma odbicie lustrzane o zrzucenie rysunków na maila(z gory wielkie dzieki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam serdecznie kolejnego budowniczego c77. Zapraszam na http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=38547&start=360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mriusz_79 19.09.2006 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 strasznie namieszałem z tym projektem zrobiłem odbicie lustrzane mając w projekcie wersje normalną , wydłuzylem i poszezylem garaz zeby znalazlo sie miejsce za kotłownia na schody na gore(teraz mam do dyspozycji na schody 2,6m powiekszylem pokoj sypialny teraz tylko do szczescia potrzebne misa rysunki w odbiciu lusztrzanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Masz może jakieś rysunki tych zmian?? Chętnie bym zobaczył jak Ci wyszły te zmiany, szczególnie mnie interesuje jak wyszły te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mriusz_79 21.09.2006 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 narazie czekam az troszke mury wyrosną z gruntu i wtedy bede sie przymierzał do schodow nie wiem gdzie beda mi sie bardziej podobaly czy w pol odkryte w projekcie czy miedzy garazem a kotłowniatroszke przeszkadza w tym mi komin bo chcialbym miec wejscie do kotlowni z garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts