pawcik7 18.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 witajcie, na szczęście nie dla mnie juz mówie o co chodzi... pracuję w zespole technicznym zajmującym się ogólnie żecz biorąc telekomunikacją, i w ostatnim czasie przyszedł do nas, wyrzucony z innego okręgu były kierownik. przyszedł do nas na stanowisko koordynatora - czyli mniej ważne niz kierownik. Od razu okazało się że nic ten pan nie potrafi, rozgryzienie zasad układania grafiku zajeło mu 3 miesiące. Ale nie o tym jaki to przygłup chcę mówić. Natomiast zauważyłem że w korespondencji mailowej ( to umie robić ) powiela pomysły innych osób, czyli nie ma żadnych swoich pomysłów oraz że ... lubi Pisać Dużymi Literami. Na przykład wyrazy : Coś, Lecz, Energia, Ktoś .... itp I tak się zastaniawiam czym może to być spowodowane ? Nie jestem psychologiem, ale wydaje mi się że ten wstrząs z powodu degradacji z Kierownika na Koordynatora jest dla jego psyche bardzo destrukcyjny. Nie to że mi go szkoda, bo człwiek ten w żaden sposób nie próbuje nawet się zintegrować z naszą grupą a pomysły ma tylko takie , jak przykręcic przysłowiową śróbkę pracownikom Czy istnieje jakies wytłumaczenie tego niesamowitego zjawiska ? Może ważne jest to żę my jesteśmy z Wawy a on z Poznania ? Sam nie wiem ... pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 To żes dowalił pytanko. Analizują zamaszyste podpisy, robią wymyślne testy ale jak ktos pisze czasami z dużej litery to cóż to może oznaczać ?? Chyba nic. Swoją drogą wszelkie zasady odczytywania charakteru na podstawie pisma, zachowania itp to troche ściema. Jeśli ktoś ma pojecie o technikach to nic z takiej analizy nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.09.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ten Ktoś po prostu zaczyna zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 18.09.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Poczytaj Z. Freuda. Swoja droga niektorzy swoje nicki na tym forum maja z malej litery , niektorzy z duzej a inni maja 3 duze litery w nicku Mam Nadzieje ze , ze Mna wszystko w Porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.09.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Czy w tym używaniu jest jakaś reguła??? Czy to zupełnie przypadkowe wyrazy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.09.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Czy w tym używaniu jest jakaś reguła??? Czy to zupełnie przypadkowe wyrazy?? Właśnie, może to tylko rzeczowniki? Z Poznania do Berlina chyba bliżej jak do Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 witajcie, na szczęście nie dla mnie juz mówie o co chodzi... pracuję w zespole technicznym zajmującym się ogólnie żecz biorąc telekomunikacją, i w ostatnim czasie przyszedł do nas, wyrzucony z innego okręgu były kierownik. przyszedł do nas na stanowisko koordynatora - czyli mniej ważne niz kierownik. Od razu okazało się że nic ten pan nie potrafi, rozgryzienie zasad układania grafiku zajeło mu 3 miesiące. Ale nie o tym jaki to przygłup chcę mówić. Natomiast zauważyłem że w korespondencji mailowej ( to umie robić ) powiela pomysły innych osób, czyli nie ma żadnych swoich pomysłów oraz że ... lubi Pisać Dużymi Literami. Na przykład wyrazy : Coś, Lecz, Energia, Ktoś .... itp I tak się zastaniawiam czym może to być spowodowane ? Nie jestem psychologiem, ale wydaje mi się że ten wstrząs z powodu degradacji z Kierownika na Koordynatora jest dla jego psyche bardzo destrukcyjny. Nie to że mi go szkoda, bo człwiek ten w żaden sposób nie próbuje nawet się zintegrować z naszą grupą a pomysły ma tylko takie , jak przykręcic przysłowiową śróbkę pracownikom Czy istnieje jakies wytłumaczenie tego niesamowitego zjawiska ? Może ważne jest to żę my jesteśmy z Wawy a on z Poznania ? Sam nie wiem ... pozdrwaiam A moze program mailowy mu automatycznie zmienia? Ja kiedys uzywalam klienta ircowego "anglojezycznego" i on domyslnie zamienial i na I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Może ważne jest to żę my jesteśmy z Wawy a on z Poznania ? No to się teraz wszyscy Poznaniacy powinni obrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Może ważne jest to żę my jesteśmy z Wawy a on z Poznania ? No to się teraz wszyscy Poznaniacy powinni obrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts