Geno 20.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Chcesz oddychać porothermem czy styropianem? Bo ja staram się oddychać powietrzem. A ono dostaje się do domu nie przez ściany, tylko przez okna, drzwi i wentylację. Ja wiem czym oddycham. Proponuję lekturę z zakresu "oddychania budynku" W ostatnim muratorze jest tylko mała wzmianka, ale może trochę otworzy głowy na ten problem. Mógłbyś rozszerzyć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 20.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 mam taki problem sypia mi sie terminy. Okazalo sie ze prawdopodobnie okna bede miala dopiero w pierwszym tygodniu listopada. I teraz mam pytanie czy przy temperaturach listopadowych jest jeszcze mozliwosc polozenia tynkow zewnetrznych? A jezeli nie to czy moge przez zime przechowac tynk ( w wmiare cieplym miejscu) i nic mu sie nie stanie? Mam mozliwosc kupienie teraz taniej i nie chcialabym przepuscici tej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heniek 20.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Geno litości. Nie podpuszczaj go na nowy konflikt na forum. To jest sprawa wiary, a o tym się nie dyskutuje. Ja sam momentami wątpię, bo widziałem oddychające ściany. Jedna była na głębokim wdechu - taka wybrzuszona. Pozdrawiam, Heniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 20.09.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja wiem czym oddycham. Proponuję lekturę z zakresu "oddychania budynku" W ostatnim muratorze jest tylko mała wzmianka, ale może trochę otworzy głowy na ten problem. A mogłbyś zdradzić, z jakiej planety pochodzisz? Bo na ziemi ludzie oddychają powietrzem, a nie materiałami budowlanymi. A budynki nie umieją oddychać. A swoją głowę chętnie bym otworzył na problem. Tylko nie widzę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Chcesz oddychać porothermem czy styropianem? Bo ja staram się oddychać powietrzem. A ono dostaje się do domu nie przez ściany, tylko przez okna, drzwi i wentylację. Ja wiem czym oddycham. Proponuję lekturę z zakresu "oddychania budynku" W ostatnim muratorze jest tylko mała wzmianka, ale może trochę otworzy głowy na ten problem. Ciekawe "A maże Maria Curie była kobietą?" A głowy nie zamierzam otwierać, jak jakś konserwę A odychanie powierzę wentylacji, a nie scianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts