TomeQK 19.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam wszystkich muratorów!! I mnie dopadło> Myślałem że nie poddam się tej ciągocie ale niestety padłem i teraz jestem z Wami. Mój etap to narazie marzenia. Chcę kupić działkę najchętniej w kierunku Gniezna. Jestem zupełnym laikiem w tym temacie. Mam dylemat co do technologii wybudowania domku (małego domku). Podobają mnie się drewniane i myslałem o budowie szkieletowej. Pewnie na tym forum są osoby które taki domek wybudowały. Może podzieliły by się swoim doświadczeniem w tym temacie. Jaką firme możecie polecić, sposób ogrzewania, na co zwrócić uwagę szczególnie podczas realizacji itp.? Żeby innych nie zanudzać tymi samymi pytaniami które napewno już padły to prosze jeżeli to nie sprawi kłopotu na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts