yama 20.09.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 20.09.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dzięki za kolejne informacje. Na stronie http://www.centurion.com.pl/pl/skrzydla_drzwiowe/manhattan/go:symbol/art52.html są wymiary drzwi, które będę kupował. Do drzwi 80cm zostawię otwór 90cm, do drzwi 70cm zostawię otwór 80cm (do szerokości z przylgą się odnoszę - zostanie 6,4 cm i to się wypełni pianką po 3,2cm z każdej strony) ale wysokość na pewno podniosę z Waszymi sugestami do 208-210cm. Jak już wiesz jakie będą drzwi i ościeżnice to pozostaw luz na montać nie większy niż 3cm (po 1,5 na stronę) max do 2cm. Będą lepiej osadzone i mniejsze prawdopodobieństwo ubrudzenia ościeżnicy przy montażu oraz lepsza kontrola na ewent rozparcie ościeżnicy do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dzięki za kolejne informacje. Na stronie http://www.centurion.com.pl/pl/skrzydla_drzwiowe/manhattan/go:symbol/art52.html są wymiary drzwi, które będę kupował. Do drzwi 80cm zostawię otwór 90cm, do drzwi 70cm zostawię otwór 80cm (do szerokości z przylgą się odnoszę - zostanie 6,4 cm i to się wypełni pianką po 3,2cm z każdej strony) ale wysokość na pewno podniosę z Waszymi sugestami do 208-210cm. Fajne te drzwi, szczególnie saporro i etna , ale nie ma dystrybucji w moim rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 20.09.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Fajne, ale 2 razy droższe od moich classenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hlasco 21.09.2006 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ja wiem czy dwa razy tańsze...porównuję właśnie cenniki i dużych różnic nie ma, ja w cenie drzwi mam montaż gratis więc i tak źle na tym nie wychodzę a na ościeżnice dostałem 20% rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 22.09.2006 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ja bym dorzucił ze 2 cm do wysokości bo będzie troche ciasno zgadzam się, my tez mielismy h=205cm ale zrobiliśmy 210 bo takie otwory wymaga większość producentow drzwi Jeśli chodzi o drzwi Porta 207 to optimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piecja 24.05.2024 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja Zawsze warto zamontować większe drzwi. Później przy wynoszeniu jakiś mebli czy czegokolwiek dużego będziesz dziękować bogu że zamontowałeś 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts