Tencik 19.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam, Mam pytanie - kupiłam miesiąc temu działkę budowlaną. Z gminy dostałam potwierdzenie, że jest to działka budowlana, podobnie w Akcie notarialnym jest też taki zapis. Wczoraj byłam odebrać nowo założoną księgę wieczystą i tam jest zapis, że są to "grunty orne". Tak ma być czy też mam się martwić? (jeśli tak ma być, to rozumiem, że tenn kawałek pod dom trzeba odrolnić? Ziemia klasy IVb) Pozdrawiam,Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 nie musisz się martwić. Po prostu przy występowaniu o pozwolenie na budowę musisz wystąpić do starostwa (??) o odrolnienie. Formalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tencik 19.09.2006 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 nie musisz się martwić. Po prostu przy występowaniu o pozwolenie na budowę musisz wystąpić do starostwa (??) o odrolnienie. Formalność. Ufff . Dzięki za informację! Pozdrawiam, Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 nie ma problemu. My przechodzilismy przez to samo tyle, że w kw były wpisane lasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wokarkadi 20.09.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 20.09.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Nie denerwuj się. Zbudujesz dom, to ujawnisz go w KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts