areq 20.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Strych jest konieczny,właśnie na kartony i inne badziewia. Ja co prawda nie mam użytkowego strychu /strop z płyt GK pod więzarami drewnianymi/ ale jakieś 30-40m2 sobie wygospodaruje na małopotrzebne lub inaczej rzadko używane rzeczy.Niestety niezbyt ciężkie rzeczy:) Oprócz strychu planuje kupić drewniany domek ogrodowy,na kosiarki,rowery i inne narzędzia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 21.09.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 U nas pokój nad garażem (na półpiętrze) został zaadaptowany na strych. a raczej suszarnie, prasowalnie i siłownie w jednym . Właśnie wczoraj położyłam tam wykładzinę PCV. Najfajniejsze jest to, ze w sąsiedztwie bedzie pralnia (przerobiona z garderoby) oraz szafa wnękowa na posciel, reczniki idt. wiec bedzie wszystko pod ręką. oprocz suszarki bedzie rowerek treningowy i kilka innych sprzetów no i telewizor, zebym lubiła tam przebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts